Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika molszew
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziU mnie kilkuletniego lidera Głubczyce Specjal Ekstra Mocne w tamtym roku wyprzedził GAB Blue Grass (tylko te dwa piwa w swym życiu wylałem dlatego, że nie dało się ich wypić). Jeśli wspomniany wcześniej Blue Grass smakował tak fatalnie to zastanawiam się jak musi smakować ZdroweJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Na szybko, co mi przychodzi w tej chwili do głowy to:
- Imperator (mętne, nieprzezroczyste, barwę mogę porównać do rozwodnionego błota)
- Finkbrau z Lidla (wodniste, bezsmakowe)
- Lech szumnie zwany Premium
- Tatra Jasne
- Kirin Ichiban (JPN)
- 1715 Jasne (UKR) (po otwarciu butelki zaleciało mi moczem, smaku zero)
- Faxe
+ generalnie nie lubię piw pszenicznych (Paulaner, Edelweiss białe, Svyturys białe, Leffe blonde)
+ belgijskie Barbar, Hofus, Corsendonk Agnus i ww. Leffe; mam nadzieję, że La Trappe, który mam zamiar wkrótce spróbować poprawi trochę sytuację Belgów :PLast edited by Marcin_G; 2010-06-04, 10:44.
Comment
-
-
Najgorsze sa siki 3-4%, ktore Van Pur wypuszcza na markety pod roznymi nazwami. Sa dostepne w puszkach w kazdym markecie, w cenach od kilkudziesieciu groszy do 1,5zl. Wole sie napic wody mineralnej niz truc sie takim badziewiem."Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"
Comment
-
-
Najgorsze piwo? Zdecydowanie ten wynalazek: Marketówka, zakupiona we włoskiej sieci Coop za 40 centów bodajże . Mimo mniejszej pojemności nie byłem w stanie dopić do końca, co mi się rzadko zdarza (nie lubię marnotrawstwa); na niekorzyść działał też fakt, że było ciepłe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedziNajgorsze sa siki 3-4%, ktore Van Pur wypuszcza na markety pod roznymi nazwami. Sa dostepne w puszkach w kazdym markecie, w cenach od kilkudziesieciu groszy do 1,5zl. Wole sie napic wody mineralnej niz truc sie takim badziewiem.
A najgorsze z nich nie są w ogóle sklasyfikowane na browar.biz, bo to "Kryzysowe" nieznanego producenta (nie dziwię się że browar się wstydzi takiego produktu) i Caster Pils z Połczyna (do tej pory Art nie chce go dodać do dziennika piwnego, pewnie się zastanawia czy można je uznać za piwo)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bastion Wyświetlenie odpowiedziKryzysowe w baryłeczce? Z Namysłowa.
Comment
-
-
Piw ,które wypiłem a mi nie smakowały było sporo. Z tych ostatnio pitych to:
- Griner bodajże z browaru Głubczyce (o dziwo nie mogę znaleźć żadnej informacji na temat tego piwa, chyba że źle zapamiętałem nazwę). Piwo straszne ,człowiek miał wrażenie jakby pił samą pianę. Po 3 łyczkach podziękowałem i brat wypił resztę.
- Kiper Mocny z Piotrkowa Trybunalskiego. Pijąc okej ,ale po chwili w całej jamie ustnej tak nieprzyjemny posmak zostawiało ,że bałem się szybkiego zwrotu treści żąłądkowej. Nie szło wypić niestety. Chodzi mi o taki browar z czarnę etykietą. Kupiłem kiedyś w Kauflandzie
- Ostatnio uraczono mnie również Harnasiem "niebieskiem". Bardzo długo się męczyłem będąc już po kilku piwach (innych oczywiście) by je wypić. Fuj.
- Kryzysowe by Jako też słabe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDaruj se.......
Comment
-
-
A dlaczego ma sobie darować? Dlatego że Żywiec zszedł do kategorii o której aż żal pisać? Piłem Żywca 15 lat temu i porównanie z tym co teraz rozlewają mija się z celem.
Wracając do tematu,może napiszę tak... Wszelkiego rodzaju "koncerniaki" których się nie da pić.Smutne, ale dzięki nam kiedyś może upadną bo wyprą je prawdziwe piwa z regionalnych browarów
Comment
-
-
dla mnie Żubr to zło wcielone...
aczkolwiek ostatnio było mi dane zamoczyć usta w czyms co było opatrzone logiem tesco i zdecydowanie bije wszystkie inne w rankingach na najgorszeDoba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?
Comment
-
Comment