Najgorsze piwo jakie piłem...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wrednyhawran
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2010.07
    • 1784

Muszę zainterweniować - Wiśnia w piwie to najlepsze tego typu piwo na polskim rynku - Magnus Wisniowy też świetny ale to inna kategoria. Proponuję skosztować Lubuskiego Wiśniowego i wtedy uwstosunkować się do Wiśni w piwie.
    Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
    Małe Piwko Blog
    Małe Piwko Blog na facebooku
    Domowy Browar Demon

Comment

• Javox
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2009.11
      • 6460

A ja nie lubię wcale takich piw z dodatkami i nie będę go nawet próbował....
      Jest tyle sprawdzonych dobrych piw... a nie jakieś tam desperadosy dla desperatów... hehehehe

ps: wiosenny żart...

Comment

• rohozecky
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2008.11
        • 1840

a to w ogóle są piwa? oczywiscie nie znaczy to, że nie mogą komuś smakować
        ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• otvirak
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          🍼
          • 2005.04
          • 793

Barbakan!

A kto z Was pił w latach 80-tych Barbakan z Krakowa? Najlepiej otworzony wieczorem i nie dopity do końca... Chucka Norrisa by powaliło, a polskiego studenta nie
          niepoprawny czechofil

Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
          WISŁA MISTRZ!

Comment

• toto
            • 2006.12
            • 949

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otvirak Wyświetlenie odpowiedzi
            A kto z Was pił w latach 80-tych Barbakan z Krakowa? Najlepiej otworzony wieczorem i nie dopity do końca... Chucka Norrisa by powaliło, a polskiego studenta nie
            Piłem pod koniec lat 80-tych. Często cuchnął fenolem (mam na myśli taki szpitalny zapach, a nie goździki). Ale świeży i w bączku bywał czasami niezgorszy.

Comment

• Javox
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2009.11
              • 6460

Piłem tego sporo... ale w 0,5 l butlach starego typu... chyba euro. Jak pamiętam to nie było specjalnego wyboru więc czasem smakowało...
              -mówiono wtedy że jak było świeże to było dobre... Z drugiej strony trafiało się czasem na jakieś piwa całkowicie niestrawne... a to przechodziło.
              Na pewno nazwa stała się kultową i raczej ten sentyment pozostawia pozytywne odczucia.
              Ciekawi mnie tylko jak to piwo robiono i z czego... to mogło by uzupełnić ten dalej pozytywny sentyment.

Comment

• grym
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2008.09
                • 150

Barczewo piwo "WK" masakra. Nie miało to nic wspólnego z piwem. SZAMBO
                ARKA GDYNIA

Comment

• Czapayew
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.10
                  • 1966

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedzi
                  Muszę zainterweniować - Wiśnia w piwie to najlepsze tego typu piwo na polskim rynku - Magnus Wisniowy też świetny ale to inna kategoria. Proponuję skosztować Lubuskiego Wiśniowego i wtedy uwstosunkować się do Wiśni w piwie.
                  W pełni popieram kolegę. Albo przypomnieć sobie słodkie ulepy spod znaku Freeqa.
                  "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
                  www.piwnekapsle.net

Comment

• waldek2
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2011.02
                    • 46

Wiśnia w piwie dobre piwko z kormorana

Comment

• Bazyl36
                      • 2006.05
                      • 150

Dla mnie Wiśnia w piwie ,to kompot nisko alkoholowy, inne smakowe piwa tego typu zresztą też (wyjątek spiż miodowe, którego notabene łyknę w kwietniu),ale jak ktoś lubi to zdrówko.

Comment

• GaryFisher
                        • 2009.10
                        • 739

Ostatnio z kumplami byliśmy na bilardzie, chwilowo nie było wolnych stołów więc poszliśmy na spacer... na stację BP i kupiliśmy Tyskie w puszce. Boże jakie to paskudne jest,, dawno tego nie piłem ale jak sobie przypominam przy ostatnim razie nie było paskudne aż do tego stopnia że się rzygać chce.

Poza tym najgorsze co w życiu piłem to Pilsweiser, nie pamiętam który, rok temu miał czerwono-białą etykietę, smakował detergentem, coś jakby ktoś wycierał mopem z podłogi rozlane piwo i wycisnął tegoż mopa do szklanki razem ze środkiem czyszczącym.

Do tego PETy z Jabłonowa i Caster z Tesco
                        Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem

Comment

• dipeone
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2010.05
                          • 741

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GaryFisher Wyświetlenie odpowiedzi
                          Ostatnio z kumplami byliśmy na bilardzie, chwilowo nie było wolnych stołów więc poszliśmy na spacer... na stację BP i kupiliśmy Tyskie w puszce. Boże jakie to paskudne jest,, dawno tego nie piłem ale jak sobie przypominam przy ostatnim razie nie było paskudne aż do tego stopnia że się rzygać chce.

Poza tym najgorsze co w życiu piłem to Pilsweiser, nie pamiętam który, rok temu miał czerwono-białą etykietę, smakował detergentem, coś jakby ktoś wycierał mopem z podłogi rozlane piwo i wycisnął tegoż mopa do szklanki razem ze środkiem czyszczącym.

Do tego PETy z Jabłonowa i Caster z Tesco
                          A ja ostatnio się prawie zdecydowałem.
                          I tak mnie to czeka ,bo piwo nie próbowane ,ale dobrej reklamy nie zrobiłeś. ;- )
                          Tyskie Gronie też niedawno dostałem od taty ,więc przelałem do kufla, spróbowałem i przyznaje - to jedno z paskudniejszych piw, jakie miałem okazje pić.

Comment

• GaryFisher
                            • 2009.10
                            • 739

Castera możesz się napić, nie ma totalnie smaku, taka woda gazowana, ale najlepsza to w nim jest piana Kupiłem to kiedyś koledze tak dla jaj, że niby dobre piwo, jedyne co powiedział po nalaniu do szklanki to: o k*r*a...
                            Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem

Comment

• Markusov
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2010.07
                              • 12

Zachciało mi się eksperymentów...

...i kupiłem piwsko "Rysy mocne... eksportowe" w plastikowej butelczynie, z browaru Jabłonowo. Po dwóch łykach i stwierdzeniu zapachu a la mydło w płynie, zlałem to coś z kufla z powrotem do butelki i upewniwszy się, że jeszcze ponad 2 miesiące do końca przydatności do spożycia, wywaliłem do kosza. Nie wylałem do kibla, bo byłoby nam mnie, gdyby się oczyszczalnia ścieków zepsuła...

Comment

• Radical
                                • 2008.03
                                • 145

Poznałeś smak menelskiego wytworu z Jabłonowa. Jak byś był mega hardkorem to byś złapał jeszcze ze 2 łyki
                                Radical.

Comment

Przetwarzanie...
                                X