Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPiszesz o Góralskim z 1989 i 1990 roku?
Piszęo obecnym GÓRALSKIM
Moim zdaniem strzał w stopę dla tego browaru, bo to piwo raczej jest niewypałem. No chyba, że trafiłem na kiepski rzut.Last edited by dlugas; 2011-04-22, 15:44.
Comment
-
-
Co do Warki w Przepompowni, domyślam się jak mogła smakować. Jakiś czas temu lali Warkę w Capone na przeciwko rektoratu (jak jesteś biegły w Toruniu, to wiesz zapewne o co chodzi) - to było najgorsze lane piwo jakie w życiu piłem. Od razu zbieralo się na wymioty.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TraczJanusz Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorsze było piwo tesco value.Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GaryFisher Wyświetlenie odpowiedziCo jest złego w wodzie gazowanej??
Piłem ostatnio Carslberga tym razem z LIDLA (duża butla 0,66l za 2,29zł) i był o niebo lepszy jak ten kiedyś z biedronki zwykły 0,5 też za 2,29zł
Chyba różne browary je rozlewają bo różnica była znaczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziCo do Warki w Przepompowni, domyślam się jak mogła smakować. Jakiś czas temu lali Warkę w Capone na przeciwko rektoratu (jak jesteś biegły w Toruniu, to wiesz zapewne o co chodzi) - to było najgorsze lane piwo jakie w życiu piłem. Od razu zbieralo się na wymioty.
Przy okazji byłem świadkiem nietypowego spektaklu W pobliżu coffee shopu był kościół. Coffee Shop w niedzielę otwierali o 12.00, o tej samej godzinie dzwonią dzwony w kościele i na bicie dzwonów schodzi się procesja po zielskoTylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziCo do Warki w Przepompowni, domyślam się jak mogła smakować. Jakiś czas temu lali Warkę w Capone na przeciwko rektoratu (jak jesteś biegły w Toruniu, to wiesz zapewne o co chodzi) - to było najgorsze lane piwo jakie w życiu piłem. Od razu zbieralo się na wymioty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chupacabra Wyświetlenie odpowiedziAle przynajmniej dobre zestawy obiadowe tam mają W Toruniu straszne ,,piwo" lali też w Kredensie-w poniedziałki za okazaniem ważnej legitymacji studenckiej za 99 gr, ale nie wiem co to było a lokal jest już zamkniętyCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Zdecydowany numer 1: EDI Migdałowe
Comment
-
-
Ostatnio piłem ciepłego Żubra i myslałem, że gorzej byc nie może, a tu niemiłe zaskoczenie. Wczoraj na łódzkich juwenaliach miałem nieprzyjemność ze Strzelcem po wybornej cenie 1.69 z kaucja Paskudny smak, zalatywało jakims węglem, jak gdyby ktos to piwo wędził przed butelkowaniem. OdradzamSo do all who live to see such times, but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given to us
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wypierniczator Wyświetlenie odpowiedziOstatnio piłem ciepłego Żubra i myslałem, że gorzej byc nie może, a tu niemiłe zaskoczenie. Wczoraj na łódzkich juwenaliach miałem nieprzyjemność ze Strzelcem po wybornej cenie 1.69 z kaucja Paskudny smak, zalatywało jakims węglem, jak gdyby ktos to piwo wędził przed butelkowaniem. Odradzam
Comment
-
Comment