Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Last edited by wrednyhawran; 2012-09-05, 12:41.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziEh, już próbowałem przez jakiś czas. Gość mieszkał ponad rok 100m od najlepszego sklepu z piwami w Toruniu. Należy do tych "niereformowalnych". Nikogo nie będę uszczęśliwiał na siłę.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ja bym oddał szwagrowi, nie lubie go, on natomiast Tatrę uwielbia i nie ruszy niczego innego. Niech się truje...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziW takim razie pozostaje wersja minimalna bez nawracania: "Serdecznie dziękuję za prezent ale tego gówna nie pijam"Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziNajbardziej w szoku byłem, gdy zobaczyłem na puszce sugerowaną cenę detaliczną - 2,85złLast edited by docent; 2012-09-05, 13:18.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziCo chcesz, zgodnie z informacją z witryny GŻ, Tatra to marka "adresowana głównie do dojrzałych mężczyzn o wyrobionym smaku". Takich to stać
To też prawdopodobnie jedyna okazja, aby ocenić tatrę ArtomatemCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziTo też prawdopodobnie jedyna okazja, aby ocenić tatrę ArtomatemPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziCo chcesz, zgodnie z informacją z witryny GŻ, Tatra to marka "adresowana głównie do dojrzałych mężczyzn o wyrobionym smaku". Takich to staćJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziWychodzi na to, że jesteś targetem TatryLast edited by docent; 2012-09-05, 14:33.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Witam na forum szanownych forumowiczów
Ale są takie "piwa" co po jednym wypitym już potrafi głowa boleć przez pare godzin. Na czele mojej listy piw, które jak widzę na półce w sklepie to omijam szerokim łukiem, najlepiej w ogóle nie wchodząc na tą alejkę (tam gdzie sie pojawi owo opakowanie to jest dla mnie już skażone) to są:
- FAXE EXTRA STRONG 10%
- WOJAK 9%
- FASBERG PILS
- GOOLMAN
- STERN EXTRA STRONG 10%
Przy tych piwach to zwykłe koncerniaki jak Tatra, Żywiec czy Żubr to są w miarę dobre.Last edited by q456852; 2012-10-02, 15:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika q456852 Wyświetlenie odpowiedzi- FASBERG PILSCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie Fasberg nie zasłużył na znalezienie się w tym wątku.Last edited by q456852; 2012-10-02, 17:36.
Comment
-
Comment