Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MatKus
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Raz kiedyś kupiłem, z czystej ciekawości takie jedno - Faxe Strong się zwało. 10% alkoholu, a dalej piwo jasne. Smakowało przerażająco paskudnie, coś na wzór połączenia spirytusu zmieszanego z innym zagrzanym lagerem. Wypiłem całe (puszka litrowa) tylko dlatego, że zrobiło mi się szkoda 10zł, które na to przeznaczyłem.
Comment
-
-
Ja FAXE STRONG nie dałem rady. Po ponad połowie (a męczyłem je dość długo) zasiliło zlew.
O przepraszam. Wypiłem więcej niż myślałem (głupek byłem/jestem)
11-10-2012, 10:12
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi- FAXE EXTRA STRONG 10%
ledwo zmogłem, sam spir, musiałem dolać wody żeby wypić prawie całe :]Last edited by dlugas; 2014-12-23, 17:41.
Comment
-
-
W Suwałach był kiedyś browar niestety już nie istnieje. Ale browar ten miał piwo o nazwie Wigry i to było najgorsze piwo jakie kiedykolwiek piłem, jeden łyk ledwo przeszedł reszta w krzaki poszła. Co dziwne ten sam browar miał też i jedno bardzo dobre piwo "Suwalska 13" Było rewelacyjne.
Comment
-
-
Oj, Wigry... A toś kolego przypomniał
Comment
-
-
Wczoraj próbowałem wypić "Dunkel lager" z Sulimaru (?). No kur... nigdy więcej. Nie dość, że zalatywało czymś paskudnym to jeszcze taki dominujący słodki smak, który odruch wymiotny przywoływał. Wypiłem 3-4 dobre łyki i kanał. Nie wiem czy piwo było zepsute czy też jest to produkt o takich cechach ale nie odważę się tego pić już nigdy. A zdarzyło mi się nawet kiedyś wypić dwa Harnasie.
Comment
-
-
Doctor Brew Xmas Rye (nie piłem tego teraz, ale chwilę po pojawieniu się na rynku) - wersja chmielona na zimno - popsuta, bez chmielenia - niby ok. Rozlana na dwie osoby i nawet tej połowy nie dałem rady wypić. To nawet nie przypominało w smaku piwa. Nigdy z czymś tak niesmacznym się nie spotkałem.Last edited by Areh; 2015-02-02, 13:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Areh Wyświetlenie odpowiedziDoctor Brew Xmas Rye To nawet nie przypominało w smaku piwa.
są piwa, które ani jednym bąbelkiem nie przypominają smaku piwa (lagera/pilsa itp.)
Skoro Ci nie smakowało, napisz co była tam takie niedobre?
Bo Tobie smak piernika czy kardamonu może bardzo nie podejść, a ktoś inny aż się ślini, aby to w piwie znaleźć :]
pozdrawiam
Comment
-
-
Szczerze - nie wiem co to było co mnie tak odrzuciło. Większość piw świątecznych jakie piłem mniej lub bardziej, ale mi wchodziły, bo smakowały "świątecznie" (czyli ten piernik, cynamon, wanilia itp.). W tym piwie jednak było coś, co ten smak skutecznie zabiło i nie wyczułem praktycznie nic z tych świąt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Areh Wyświetlenie odpowiedziSzczerze - nie wiem co to było co mnie tak odrzuciło. Większość piw świątecznych jakie piłem mniej lub bardziej, ale mi wchodziły, bo smakowały "świątecznie" (czyli ten piernik, cynamon, wanilia itp.). W tym piwie jednak było coś, co ten smak skutecznie zabiło i nie wyczułem praktycznie nic z tych świąt.
Btw, jeśli to na prawdę było najgorsze piwo jakie piłeś, to pozazdrościć, serio, pozazdrościć...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lhunbleidd Wyświetlenie odpowiedziWczoraj próbowałem wypić "Dunkel lager" z Sulimaru (?).
Comment
-
Comment