Najgorsze piwo jakie piłem...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gumball
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.06
    • 119

gulczas

najgorszym piwem jakie zdarzylo mi sie sprobowac(bo o wypiciu nie bylo mowy) jest Gulczas z Jabłonowa. Slyszalem ze sam "słynny" Piotr Gulczyński wybrał ten smak sposród kilkunastu mu zaproponowanych, gość ma niezły gust
    piwo - to lubię!

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

zora napisal/a
      Jedynie brakuje mi piwka z Grodziska
      To był power.Szkoda że tak tragicznie ten browar skończył.
      Chociaż fleje pływały to i tak było super
      Te "fleje", jak raczyłeś się wyrazić, to były autentyczne drożdze piwne.
      Natomiast pojęcia "power" nie rozumiem - jaki może być "power" z piwa o mocy 7,7 Blg i zaw. alk. do 1,5 % ? Chyba, że chodzi o smak.

Comment

• brzeszczot
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.06
        • 4

najgorsze piwo

Witam !
        zdecydowanie popieram kandydature KMICICA - posmak lekko myszowaty , ale dla wielu jest to specyfika tego wlasnie browaru
        - swego czasu (majac dosc ograniczone srodki finansowe) zakupilem Strzelca - w biedronce - prawdopodobnie byl lekko podpsuty - postrzelil mnie i dlugo dochodzilem do siebie ...

Comment

• jacek
          • 2001.08
          • 210

Strzelec OK

Strzelec jak w miarę świeży to do wypicia całkiem jest zdatny

Comment

• superprzemek
            • 2002.06
            • 130

VIP!

VIP, VIP i jeszcze raz VIP - made in Bieronka. W skali ocen od 1 do 10, moja to minus 10.

Comment

• And69
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.06
              • 1487

Moim najgorszym piwem jakie piłem , było coś jakby Drewnokijowskie ( słaba znajomość rosyjskich literek ) z Ukrainy .
              Klasyczny pils 12% nie pasteryzowany o zapachu jakby zgniłej beczki i smaku drewna . We czterech nie zmęczyliśmy butelki 0,5 .
              Dobrze że pod ręką były piwa Litewskie i można było zmyć zły smak z kubków .

Comment

• e-prezes
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19269

Re: gulczas

najgorszym piwem jakie zdarzylo mi sie sprobowac(bo o wypiciu nie bylo mowy) jest Gulczas z Jabłonowa. Slyszalem ze sam "słynny" Piotr Gulczyński wybrał ten smak sposród kilkunastu mu zaproponowanych, gość ma niezły gust

zgadzam się z przedmówcą! Gulczas z Jabłonowa to syf nie do picia {} i jest to o tyle ciekawe, że inne piwa z tego browaru da się wypić.
                swoją drogą powinno się zrobić listę najgorszych piw. mnie trudniej wybrać top 10 najlepszych piw niż piw, które nie należy tykać.

Comment

• yendras
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.12
                  • 2052

Dawno temu miałem wątpliwą przyjemność z piwem LORD z Zielonej Góry. Po prostu koszmar. A nazwa też z kategorii tych głupszych.

Comment

• e-prezes
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2002.05
                    • 19269

yendras napisał(a)
                    Dawno temu miałem wątpliwą przyjemność z piwem LORD z Zielonej Góry. Po prostu koszmar. A nazwa też z kategorii tych głupszych.
                    a słyszałeś gorszą nazwę jak, i tu cytuję: "Grom?Grosz" ?

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23960

E-Prezesie zapraszam do obfitego zbioru nazw mądrych inaczej w tym oto temacie:
                      Wszystko co związane z piwem i browarnictwem...Poddziały: Prasówka | Biblioteka | Ogłoszenia branżowe
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• And69
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2002.06
                        • 1487

And69 napisal/a
                        Moim najgorszym piwem jakie piłem , było coś jakby Drewnokijowskie ( słaba znajomość rosyjskich literek ) z Ukrainy .
                        Klasyczny pils 12% nie pasteryzowany o zapachu jakby zgniłej beczki i smaku drewna . We czterech nie zmęczyliśmy butelki 0,5 .
                        Dobrze że pod ręką były piwa Litewskie i można było zmyć zły smak z kubków .
                        A oto skan etykiety
                        Attached Files

Comment

• jacek
                          • 2001.08
                          • 210

okładka

Okładka wygląda całkiem sympatycznie. Wniosek z tego: TRZEBA BYĆ CZUJNYM!

Comment

• And69
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.06
                            • 1487

Ale tylko okładka , w środku jest wstrętne . Piłem je jakieś dwa - trzy lata temu więc może teraz ma inny smak .

Comment

• becik
                              🍼🍼
                              • 2002.07
                              • 14999

najgorsze piwo jakie pilem

z obecnych piw których ledwo co dopić do końca mozna to te produkowane dla Leader Price, uch, makabra
                              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Piecia
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.02
                                • 3312

przeglądam właśnie ten temat od samego początku już jakieś pół godzinki i miałem zamiar wypowiedzieć się na temat tego napoju z Leader Price (bo nazwanie tego czegoś piwem byłoby bluźnierstwem ) a smakuje jak już ktoś to kiedyś wcześniej zauważył jak ta cerata na etykiecie......po zamoczeniu ust wylałem do zlewu.......

a przy okazji witamy nowego juniora!!!
                                Koniec i bomba,
                                Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X