Chyba najbardziej nie smakującym mi piwem jakie piłem był Kmicic z browaru w Częstochowie musiałem zrezygnować z wypicia go do końca, co jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Kawałek dobry czasu temu to było, ale było to jedyne tak traumatyczne przeżycie związane z piwem. Kupiłem sobie z kumplem po Atomie z Łomży i było to pierwsze piwo, którego nie wypiłem do końca, a potrafię przełknąć wiele. Od tamtej pory (a minęły już ze dwa - trzy lata) jeszcze nie odważyłem się spróbować ponownie.
Drugie miejsce zajmuje V.I.P. z Biedronki. Ale tego dopiłem do końca. A podobno pół Polski kupuje w Biedronce. Mam nadzieję, że nie piwo.
Comment
-
-
prywatne marki
Jakiekolwiek produkty spożywcze produkowane pod markami własnymi sieci handlowych to przeważnie wyroby o najniższej jakości. Jeżeli np. w Tesco produkt tzw.narodowy (czyli np. Żywiec w szkle 0,5l) kosztuje 3 zł to obowiązuje zasada, że ten sam produkt pod marką Tesco Brand (średnia półka) musi być co najmniej o 20% tańszy - czyli nie więcej niż 2,40 zł. Natomiast produkty z tzw.dolnej półki, czyli Tesco Korzystny Zakup (nie chodzi tu bynajmniej o usytuowanie fizyczne produktu...)muszą być tańsze od marki narodowej co najmniej o 40 %. I stąd te wszystkie chłamy po 1,50-1,80 zł/0,5 l. Strach kupić cokolwiek dla psa, a co dopiero dla człowieka. Piwa z Biedronki nigdy bym nie wziął do ust
Przoduje w chłamie Geant z marką Leader Price. Tam dopiero dzieją się cuda! C.D.N.Grodziski Browar Domowy
Comment
-
-
Ostatnio u znajomego wypiłem trochę piwa o nazwie PIWO. Zakupione w Lidlu i smakuje tak samo dobrze jak wino o nazwie WINO
Nie przekonuje nawet, jeśli spojrzymy na cenę - 0,99 zł za puchę 0,5...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
robox napisał(a)
Chodzi zapewnie o piwo Finkebrau, piłem wersję dojlidowską w butelce i nie był takie najgorsze, nie wiem jak pucha. Chyba, że Głubczyce wzięły się i za to piwo .*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Okropnie było Królewskie, które ostatnio wypiłem. Strasznie stara partia. Przyznać jednak muszę, że jak dorwę się do świeżutkiego, to nawet mi smakuje."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
robox napisał(a)
Chyba też się przejdę, bo słyszę o co chwilę nowinki, między innymi, że Głubczyce rozlewają Grafen Waldera Stronga .
Piwo po kilku łykach powędrowało do zlewu - tego się nie da opisać.
Odradzam spożycie!Tylko z butli!
Comment
-
-
A moi sąsiedzi dygają to z Lidla siatkami ale oni piją też Imperatora i VIPa Średnie zużycie 1 siatka/2 dni
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment