Bezapelacyjnie Ginger Beer z Jabłonowa...
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
najgorsze piwo
Dla mnie najgorszymi piwami były:
1) PRODUKTY BROWARU WYSZKÓW - wszystkie
2) Suwałki o posmaku sera
3) Jędrzejów
4) i większość piw "połozonych na łopatki" przez rozlewnie
np. Barkas z Braniewa lub ElblągaJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
najgorsze - puszkow Lezajsk ( ktory konkretnie nie pamietam ) kupiony w Carefourze pare lat temu... smakowal czystym aluminium, az jezyk cierpl :evil:
problem polegal na tym, ze bylo nas paru chlopa, kazdy z solidym zapasem :lol: a pare dni wczesniej zachwycalismy sie wskaznikiem cena/jakos tegoz piwa tylko, ze z butelki..."- Ach, jaki ty jesteś odważny! - szepnęła Panna Migotka.
- E tam, takie rzeczy robię prawie co dzień - odparł Muminek od niechcenia."
Comment
-
-
Kudłaty napisał(a)
Ostatnimi czasy piłem piwo "Pilsener" browaru Jabłonowo.Skusiłem sie, bo na etykiecie z tyłu były kawały piwne.Po tym piwie myślałem, ze nie będe więcej zbierał etykiet.
Następnym piwem jest Książęce browaru Warszawskiego . Posmak alkoholu jest nieodłącznym atrybutem tego piwa. (puszkowe świnstwo).
Comment
-
-
Na dzień 05.07.2004 trójka najgorszych piw jakie piłem to:
1. Głubczyce - FINKBRAU
2. Dojlidy - GOLD LIGHT
3. Jabłonowo - BANANA BEER
Wszystkie powyższe skończyły w zlewie"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
jacek napisał(a)
No i w tym temacie jeszcze produkt Browaru Ciechanów o nazie bodajże "Ciechanowskie". Zielona etykieta, takie małe butelki po 0,33.
Ale z tamtym to już przesadzili, więc nie wiem, czy to można zakwalifikować do kategorii "piwo".
Trafienie na butelkę w której nic nie pływało graniczyło z cudem. No i to "piwo" było dogazowywane... powietrzem!
Comment
-
-
[SIZE=3]"Najgorsze wypite piwo to przeterminowany Kasztelan" Każde przeterminowane piwo może nie nadawać się do wypicia, więc po co otym pisać. To piwo pół roku wcześniej mogło być całkiem niezłe. Należy sprawdzać datę przed zakupem.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
Comment