Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31Pamięta ktoś może takie dziwadło z Browarów Kraków pt. "Barbakan" ???? Absolutnie piwo nie do spożycia ....
Nie ma śmiechu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJa pamiętam. Jak zakupiłem w 1984 r. dwa plecaki, to kumple byli gotowi do czynów naprawdę wielkich. Zresztą po zakup tego piwa zostałem osobiście oddelegowany prze prowadzącego praktykę naukowca.
Nie ma śmiechu.Last edited by Pogoniarz; 2005-06-04, 09:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMnie tam piwo "Barbapapa"smakował i jaki byłem szczęśliwy ,że w ogóle dostałem
- piwa brakowało na rynku
- dobra cena
( ... )
- byłem młodszy i nerki oraz wątroba przyjmowały wszystko ( piwo )!
Sentymentalnie wspominam to piweczko a śmiechu było kiedy przelaliśmy kumplowi to piwo do flaszki po Żywcu ( " tańcowany " )...
On wypił i odparł - jakiś inny ten Żywiec, że nam strzelać nie kazano - póżniej padł i smacznie spał do rana ( podobno śniła mu się beczka pełna piwa Barbakan !)
Comment
-
-
-
Po ostatnich doświadczeniach dorzucam KRUGERA z Głubczyc.Last edited by Czapayew; 2005-09-12, 08:45."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaTo Konstancin warzy Kujawiaka? Od kiedy?Jutro to dzisiaj,tylko jutro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CzapayewPo ostatnich doświadczeniach dorzucam KRUGERA z Głubczyc.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWypiłem dwa tygodnie temu skrzynke tego piwa w kilka dni i muszę powiedzieć, że choc do dobrych nienależy, to przy swojej cenie lepszy był na upały w ciągu dnia niz coca-cola."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment