Ostatnio po zostałęm poczęstowany warką laną we wrocławskim Amsterdamie i gdyby nie to, sam bym nigdy nie pomyślal, że można wlać do piwa tyle wody, poprostu trageda.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StolpA może ktoś próbował "Kmicica" z Częstochowy - polecam ;-((((
Chyba naprawdę dobrze, że zamknęli ten browar...Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StolpPisałem wcześniej o "Kmicicu" (cytat w załączeniu). Chodziło o piwo z etykietą:
Chyba naprawdę dobrze, że zamknęli ten browar...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Njagorsze jakie piłam , to Żywiec w nieistniejącym juz (na szczęście!) Harry's Pub w Poznaniu: po zejściu pianki ukazała się pleśń....Dobrze, że zagadawszy się nie upiłam...brrrr....
I drugi lokal, który bije wszelkie rekordy: Dom Wikinga na Starym Rynku w Poznaniu. Co prawda wielkim znawcą piwa nie jestem, ale nawet mnie przeraża ilość H2O w piwie....Każdym, bez względu na rodzaj....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendrasChce Ci się chodzić do Domu Wikingów jak obok masz Brovarię i Proletaryat ?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
TAK! Długo się zastanawiałam co to jest....Ale to był taki uroczy kożuszek, miał stałą konsystencję,był bardzo "zbity" i kiedy przechylałam kufel, tak ładnie sie opierał o ścianki. Przepraszam za cokolwiek obrzydliwy opis ale obejrzałam sobie to dziwo dokładnie, bo nie przypominał niczego, co do tej pory widziałam w piwie...Pleśń to jedyne wytłumaczenie.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireCo prawda wielkim znawcą piwa nie jestem, ale nawet mnie przeraża ilość H2O w piwie....Każdym, bez względu na rodzaj....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiekKamaZdecydowanie Rejs z Browaru Jurand.Nie moglismy go wypic z 4 kumplami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GersardZgadzam sie w 100% Piwo REJS jest ochydne... pijąc je niemogłem sie oprzeć wrażwniu że jest robione na wodzie wapiennej. Startowaliśmy do tego browaru w 6 osób wypiłem je do końca jako jeden z dwóch i do dziś tego żałuje..MM961
4:-)
Comment
-
Comment