Jak w temacie. Niestety więcej nie mogę napisać bo artykuł jest płatny więc poza tytułem nic więcej nie mogłem przeczytać
KSU będzie miało swoje piwo.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majkivellucas Wyświetlenie odpowiedziMożna jakiś link?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziKSU to teraz SułkowiceMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziA samo piwo, to nie jakiś Zodiak dla Świata Piw z Rzeszowa?
Comment
-
-
Z informacji na fejsie wychodzi, że Browar Racibórz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziGwoli ścisłości to Sucha Beskidzka...Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziZ informacji na fejsie wychodzi, że Browar Racibórz
https://pl-pl.facebook.com/pages/%C5...49744758426282Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziSzkoda ...www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
I tak ma być. Tu nie pasuje elitarne piwo dla ciumkaczy na amerykańskich chmielach, dojrzewające w beczkach po bourbonie. Raczej taki właśnie ścierocuchnący tani pils pasujący do punkowych klimatów
Pierwsze skojarzenie z tytułem to leżajski full ale to jednak była inna ekipa choć miejsce i czas praktycznie to samo.
Z lokalnych browarów jak nic pasuje tu Van Pur. Są dobrzy w tym.Last edited by Cooper; 2014-06-16, 07:13.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment