W "mojej" jest 13.09.14
piwo w opakowaniu PET
Collapse
X
-
Czyli wyprodukowane miesiąc temu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Na https://www.facebook.com/BrowaryLodzkie odpisali Piwnemu Informatorowi
piwo Sarmackie cały czas jest w ofercie sieci Biedronka, chwilowe braki mogą być spowodowane dużym popytem w sezonie Pozdrawiamy!♪♫
♫
Comment
-
-
fajnie by było, byłem w Polo, Stokrotce, ale żadnych petów nie było, wogóle mało piw mieli, kupiłem Tescowe, wydaje mi się, że jakby spirytem zajeżdżało, ale to muszę jeszcze potestować. Jak będę w okolicy EC, to spróbuję Chojraka, zoobaczymy jak on wypada.
A tak btw, pytanie laika, czy jeżeli piwo ma "wzmacniacz smaku" to czy nie powinno być takiej informacji na etykiecie?
Comment
-
-
Ależ ono zniknęło, tyle że chwilowo
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziPiwo Sarmackie wciąż dostępne w Żabkach z datą ważności 8.11.2014 r. Wiadomość o zniknięciu ze sklepów okazuje sie plotką.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziPiwo Sarmackie wciąż dostępne w Żabkach z datą ważności 8.11.2014 r. Wiadomość o zniknięciu ze sklepów okazuje sie plotką.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTu też?
"Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie..."
Nie wiem czemu napisałem, że w Żabkach PrzepraszamMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment