Znalazłem w Kasztelanie kawałek zwiniętego drutu
Collapse
X
-
-
-
A jestem taki niedowiarek, że nie ufam rewelacjom jednopostowców, właśnie wczoraj zarejestrowanym na forum"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
ze dwa lata temu nabyłem butelkę czerwonego bosmana zalanego w butelkę po żywcu. Napisałem do CP o tej ciekawostce to nawet kuriera wysłali żebym im to cudo oddał. W zamian przyszedł także kurierem intrygujący pakunek, w którym znajdowały się... dwie puszki bosmana czerwonego
jakby nie było wymiana na moją korzyśćseks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:PComment
-
Piszesz list z reklamacją do Carlsberg Polska z załączonym zdjęciem lub dzwonisz (kontakt jest na stronie http://www.carlsbergpolska.pl/). Butelkę oczywiście cały czas zachowujesz w stanie nienaruszonym.
Czekasz na reakcje CP. Zwykle firmy odpowiadają pozytywnie i zajmują stanowisko w sprawie (czasem są prezenty w ramach rekompensaty).
P.S.
Z łaski swojej podaj na forum kod z butelki (ten obok daty na kontretykiecie).
Ciekaw jestem, który browar popełnił ten wsad.Comment
-
Winny nie jest więc browar, lecz "ludzisk", który potraktował butelkę zwrotną jak śmietniczkę. Bo jak mówi przysłowie, są ludzie i ludziska...
Takie zdarzenia dotykają pewnie wszystkie browary i dlatego udział butelek zwrotnych będzie malał i w końcu znikną, tak jak poznikały butelki zwrotne od mleka, win, soków, napojów, czy wódek.
A że u Niemców i ich czeskojęzycznych braci są...no cóż, jak by to nazwać, żeby nikogo nie obrazić...różnica kulturowa . Pewnie z powodu tej "różnicy" na wschód od Polski to już nawet szklane butelki zanikają i zastępuje je plastik...Comment
-
butelkach !!!!!!piwoppns@wp.plComment
Comment