Dzisiaj premiera piwa Metropolis w Gorączce. ale czy ktoś może przybliżyć sylwetkę browaru/kontraktowca?
Browar Raduga
Collapse
X
-
wystarczy sobie wyguglować:
za FB
Z wielką dumą przedstawiamy pierwszą recenzję naszego piwa od Tomka Kopyry (...)
Jest dobrze, jest aromat i jest z nami moc!
Chyba już każdy Józek i Wiesiek może mieć swój browar, męczyć mnie zaczynają te browary kontraktoweLast edited by becik; 2014-07-18, 13:53.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Chyba już każdy Józek i Wiesiek może mieć swój browar, męczyć mnie zaczynają te browary kontraktowe
Generalnie na tym polega wolny rynek, każdy może mieć browar o ile jest w stanie przekonać do swojego produktu odbiorców. Na pocieszenie dla Becika powiem, ze są jeszcze na świecie gospodarki centralnie planowane, więc nic straconego.
Comment
-
-
Pewnie, że nie muszę bo już ostatnio i tak ograniczyłem się w zakupie nowości. Wszystko co nowe zaczyna być monotonne i nudne bo ciągle to samo w wielu odsłonach, IPA, AIPA....
Ale skoro rynek potrzebuje takich rzeczy niech sobie warzą. Głos jednostkowego konsumenta nie jest istotny. Grunt, że lud pragnie trawy i pestkowej goryczki. To mu się daje.
Spróbować jak będzie okazja spróbuję i zobaczę cóż to za nowość choć Witnica nie brzmi zachęcająco. Jak nie będzie okazji - nie spróbuję, żałować też nie będęGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Becik decyduj portfelem.
Ja pijąc bodajże w środę jedno z najlepszych polskich IMO piw z amerykańskim chmielem stwierdziłem, że mam już prawie odruch wymiotny na właśnie te chmiele.
Więcej doznań smakowych poczułem pijąc dobrej jakości czeską 11.
Ot kolejny stopień piwnej rewolucji (przynajmniej u mnie).„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj premiera piwa Metropolis w Gorączce. ale czy ktoś może przybliżyć sylwetkę browaru/kontraktowca?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziwystarczy sobie wyguglować:
za FB
Z wielką dumą przedstawiamy pierwszą recenzję naszego piwa od Tomka Kopyry (...)
Jest dobrze, jest aromat i jest z nami moc!
Chyba już każdy Józek i Wiesiek może mieć swój browar, męczyć mnie zaczynają te browary kontraktowe"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Za Piwowieściami Bartka:
Browar Raduga zapowiedział kolejne piwo: Key Largo. Będzie to stout owsiany z cynamonem.Last edited by e-prezes; 2015-04-15, 11:22.
Comment
-
Comment