Wybieram się na urlop do Świnoujscia i mam pytanie odnośnie browarów restauracyjnych niedaleko granicy w miejscowościach Heringsdorf oraz Ahlbeck. Czy browar w miejscowości Ahlbeck jest ciągle czynny? Bo nic nie mogę na ten temat zaleźć w internecie. I jak ze smakiem tych piw? Był ktoś w tych browarach w ostatnim czasie?
Urlop w Świnoujściu (Heringsdorf, Ahlbeck)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziWybieram się na urlop do Świnoujscia i mam pytanie odnośnie browarów restauracyjnych niedaleko granicy w miejscowościach Heringsdorf oraz Ahlbeck. Czy browar w miejscowości Ahlbeck jest ciągle czynny? Bo nic nie mogę na ten temat zaleźć w internecie. I jak ze smakiem tych piw? Był ktoś w tych browarach w ostatnim czasie?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW Ahlbecku piwo zawsze dość miernej jakości. Zamiast Ahlbecku proponowałbym tobie wybrać się do pobliskiego Wasserschloß Mellenthin: http://piwnyturysta.wordpress.com/20...-z-pogranicza/Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziA jak tam wyglada sprawa z dojazdem do Wasserschloß. (...)
Comment
-
-
Ahlbecker Kellerbräu dokonał żywota w roku ubiegłym. Hotel i restauracja działają, ale serwują jakieś inne piwo.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment