Browar, który jest na sprzedaż.
Czy browar Brontvai nadal działa?
Collapse
X
-
Czy browar Brontvai nadal działa?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak -
Chyba działa, ale czekają na chętnego.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
I co z tego, że gra i buczy na ich stronie?
Nie napisałem, że browar jest zamknięty.
Szukają nowego właściciela, już im się ta zabawa widać znudziła.
Może już się znalazł, bo strona się zmnieniła na plus.
Belfer, kolejny raz się przyp***asz do mnie. Nie życzę sobie tego!
Sam robisz wiele zamieszania na forum.
O co ci człowieku chodzi? Odstosunkuj się ode mnie.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-08-01, 22:12.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wątek poboczny został wydzielony z dyskusji o imprezie pt. Bieg Przyjaciół Piwa, Kvacany, Słowacja.Comment
Related Topics
Collapse
-
Malutki browarek rzemieślniczy w Tomasovcach działa od 2018 roku. Wieś leży tuż obok miasta Lucenca w południowej Słowacji. Dotarcie na miejsce nie nastręcza trudności, przez miejscową stacje kolejową przejeżdża sporo pociągów. Od stacji idzie się się praktycznie prostą drogą do celu...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
-
Na wstępnie warto zaznaczyć, że to co my zazwyczaj uważamy za Manilę, to zbiór wielu (mniej lub bardziej ze sobą połączonych) organizmów miejskich, określanych wspólnie jako Metro Manila. Browar Pivo Praha akurat znajduje się w mieście Makati, zaraz przy miejskim ratuszu w niedużym ale...
-
Channel: Azja
2019-11-27, 21:45 -
-
Niecałe 10 kilometrów od miejsca naszego kwaterunku Opočna od miesiąca działa kolejny mały browarek. Oczywiście postanowiliśmy go odwiedzić. Browar położony jest we wsi Ledce i nazywa się Ovipistán.
Długi spacer dobrze nam zrobił i na miejsce dotarliśmy w sobotę około...-
Channel: Czechy
-
-
Prušánky to kolejna Czeska pipidówka w której otwarto browar i pomimo, że otwarto go w pensjonacie jest to na prawdę dziwne miejsce. Całość, czyli browar, pensjonat i restauracja nosi dumną nazwę Starý dvůr, a jak się okazuje mieści się on w odnowionym, starym budynku administracyjnym...
-
Channel: Czechy
2020-02-07, 07:02 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment