jakby ktoś miał ochotę poczytać moje wypociny w języku niemieckim to zapraszam
Najciekawsze czeskie browary
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karol1000 Wyświetlenie odpowiedzijakby ktoś miał ochotę poczytać moje wypociny w języku niemieckim to zapraszam
http://braumagazin.de/article/brauereien-in-tschechien/
Comment
-
-
Tak mi sie cos przypomnialo. Gdzies czytalem na forum ze istnieje jakis browarek nieoficjalny w gorach (nie wiem jakich). Byl kiedys opis tego browarku. Piwo warzone w jakiejs stojacej samotnie chatce. Pamieta ktos gdzie to bylo?
A i ma ktos moze jakiekolwiek info o browarze Zámecký pivovar Sobotín? Znalazlem tylko ze ich piwo serwuja w Motorest Permonik w Sobotinie.Last edited by karol1000; 2015-06-26, 14:16.LP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karol1000 Wyświetlenie odpowiedzi
A i ma ktos moze jakiekolwiek info o browarze Zámecký pivovar Sobotín? Znalazlem tylko ze ich piwo serwuja w Motorest Permonik w Sobotinie.
Warzą chyba tylko 11 i 12, chyba warzone jest w domu - Sobotin 13.
Motorest znajduje się blisko remontowanego pałacu, może tam będą warzyć w przyszłości, bo nazwa browaru "zamecky"... okolica przyjemna.Last edited by darekd; 2015-06-26, 14:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karol1000 Wyświetlenie odpowiedziGdzies czytalem na forum ze istnieje jakis browarek nieoficjalny w gorach (nie wiem jakich). Byl kiedys opis tego browarku. Piwo warzone w jakiejs stojacej samotnie chatce. Pamieta ktos gdzie to bylo?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karol1000 Wyświetlenie odpowiedziTak mi sie cos przypomnialo. Gdzies czytalem na forum ze istnieje jakis browarek nieoficjalny w gorach (nie wiem jakich). Byl kiedys opis tego browarku. Piwo warzone w jakiejs stojacej samotnie chatce. Pamieta ktos gdzie to bylo?
Comment
-
Comment