Witam,
będę prowadził już drugi panel degustacyjny w mojej miejscowości - Libiąż - w zaprzyjaźnionej kawiarni. Kawiarnia nie ma nalewaków za to (dzięki mojej interwencji) nie ma podpisanej umowy z żadnym z koncernów . Macie jakieś spostrzeżenia co można wykorzystać w takim panelu, ostatnio zrobiłem konkurs na Grand Championa Panelu który wszedł do stałej oferty, wszystko na arkuszach PSPD, no i moje wywody w temacie piwa. Pomóżcie jeśli macie chęć. Oczywiście robię to wszystko pro bono dla rozwoju kultury piwnej w naszym kraju!
będę prowadził już drugi panel degustacyjny w mojej miejscowości - Libiąż - w zaprzyjaźnionej kawiarni. Kawiarnia nie ma nalewaków za to (dzięki mojej interwencji) nie ma podpisanej umowy z żadnym z koncernów . Macie jakieś spostrzeżenia co można wykorzystać w takim panelu, ostatnio zrobiłem konkurs na Grand Championa Panelu który wszedł do stałej oferty, wszystko na arkuszach PSPD, no i moje wywody w temacie piwa. Pomóżcie jeśli macie chęć. Oczywiście robię to wszystko pro bono dla rozwoju kultury piwnej w naszym kraju!
Comment