Panel Degustacyjny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • parztwarz
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.06
    • 37

Panel Degustacyjny

Witam,
    będę prowadził już drugi panel degustacyjny w mojej miejscowości - Libiąż - w zaprzyjaźnionej kawiarni. Kawiarnia nie ma nalewaków za to (dzięki mojej interwencji) nie ma podpisanej umowy z żadnym z koncernów . Macie jakieś spostrzeżenia co można wykorzystać w takim panelu, ostatnio zrobiłem konkurs na Grand Championa Panelu który wszedł do stałej oferty, wszystko na arkuszach PSPD, no i moje wywody w temacie piwa. Pomóżcie jeśli macie chęć. Oczywiście robię to wszystko pro bono dla rozwoju kultury piwnej w naszym kraju!
  • zebediach
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2012.03
    • 96

A kiedy by to miało się odbyć?

Comment

• parztwarz
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2013.06
      • 37

w ten piątek

Comment

• zebediach
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2012.03
        • 96

Moja żona idzie do pracy w piątek.Szkoda. Może następnym razem mi się uda.

Comment

• gpaul
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.09
          • 1

Witam
          Prowadzę pub w pd Wielkopolsce - Krotoszyn. Szukam osoby, która zna temat i podejmie się przeprowadzenia panelu degustacyjnego (mam na myśli info na temat gatunków piw - podobieństwa i różnice).
          Proszę o kontakt osoby zainteresowane pgaleja@gmail.com

Comment

Related Topics

Collapse

• Makaron
            14.04.2012, Gdansk, Panel Degustacyjny, Pub Polufka
            Makaron
            Dnia 14 Kwietnia o godzinie 16.00 w Pubie Polufka w Gdansku rozpocznie sie Panel Degustacyjny.
            Piwowarow domowch zapraszam by przyniesli dwie, maksymalnie trzy butelki jednego/ dwoch najlepszych piw uwarzonych wraz z dokladnym opisem jak piwa te zostaly uwarzone.

W pierwszej...
            2012-03-30, 14:08
          • bastion
            Ukraina, Kijów, Revuckovo 15a, Bar Kult.
            bastion
            Duży barak stłamszony wręcz przez okalające go wielkie blokowiska, był celem mojej wizyty po kijowskich mikrusach. Okolica taka sobie, a żar lał się z nieba niemiłosiernie.
            Wręcz wymarzony czas na przepłukanie gardła czymś chłodnym z pianką.

Wnętrze zastawione jest...
            2023-07-09, 17:39
          • bastion
            Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
            bastion
            Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
            Centrum...
            2025-02-02, 21:53
          • ART
            Opolski, Black IPA
            ART
            Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"

To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...
            2025-01-05, 01:18
          • etman
            Drożdże Pomona Modern Hybrid IPA Yeast, Lallemand
            etman
            Taki oto szczep trafił do Centrum Piwowarstwa ostatnio:
            Lallemand LalBrew Pomona Modern Hybrid IPA Yeast 11 g

Drożdże hybrydowe wytwarzające piwa z nutami brzoskwini, cytrusów i owoców tropikalnych. Szczep został opracowany przez Escarpment Laboratories (partnera Lallemand z...
            2024-10-29, 22:38
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...