Czy browar restauracyjny 50l ma jakis sens ?

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Penguin
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2014.10
    • 44

    #46
    Też uważam, że 50l to trochę mało. Sam celuję przynajmniej w 200-300.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Penguin; 2015-07-29, 22:39.

    Comment

    • anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10796

      #47
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coder
      Bardziej dogłębnie zostało to wydane drukiem w bodajże jesiennym i zimowym numerze Piwowara z 2012 r. Archiwalne numery na pewno są jeszcze dostępne w sprzedaży w PSPD.
      Zgadza się, artykuł jest w nr 8 i 9/2012. Niestety w magazynie PSPD nie ma tych numerów, można poszukać w centrumpiwowarstwa.pl
      Mniej książków więcej piwa

      Comment

      • coder
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.10
        • 1347

        #48
        W takim razie wrzucę ten artykuł na forum:

        W tym dziale znajdziesz opracowania wybranych tematów do działu BA. Przeznaczone są one do przedyskutowania zanim zostaną zamieszczone w serwisie w ostatecznej formie.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • dadek
          Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
          dadek
          Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
          2019-09-27, 04:46
        • dadek
          Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
          dadek
          W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
          Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
          2019-09-03, 04:00
        • dadek
          Tarnobrzeg, Jachowicza 12, Browar Tarnobrzeg
          dadek
          24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
          2020-03-13, 03:58
        • dadek
          Suwałki, Noniewicza 42, Browar Północny (restauracyjny od 2017 roku)
          dadek
          Podobnie jak w Grudziądzu, również w Suwałkach żal patrzeć na zgliszcza zabytkowego Browaru Północnego z 1888 roku. Analogicznie w obu tych miejscach pod koniec 2017 (tu otwarcie 9.12.2017) powstały browary restauracyjne nawiązujące do długich tradycji piwowarskich swoich miast. W Suwałkach...
          2018-03-12, 21:46
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...