Mikrobrowar (definicja)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fiolka1305
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.01
    • 1

Mikrobrowar (definicja)

Witam

Nie jestem pewna czy w dobrym miejscu umeszczam temat wiec jesli nie to z góry przepraszam.

Interesuje mnie ogolna definicja mikrobrowaru. Czy zalicza sie do nich browary rzemieslnicze i restauracyje biorąc pod uwage ilosc produkowanego piwa? Czy może cos innego? Bardzo prosze o odpowiedz, mile widziana definicja, artykuły i parametry (ilosc produkcji) jakie musi spelniac mikrobrowar.
    Ostatnia zmiana dokonana przez fiolka1305; 2015-01-20, 12:37.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19298

Luźną dyskusję na ten temat masz tu http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=76813

Comment

Related Topics

Collapse

• Grzegorz_D
      Sprzedam dużą ilość kufli,
      Grzegorz_D
      Witam, sprzedam dużą ilość kufli ok 180sztuk w tym kilka dubli, jako że wartość tej kolekcji nie jest mi znana liczę na państwa uczciwość.
      Poniżej zamieszczam link do zdjęć wszystkich kufli:
      https://tufotki.pl/Wo0c0
      Jestem ze Śląska a konkretnie z Rudy Śląskiej, odbiór tylko...
      2018-09-23, 22:04
    • Raciborz
      Labska Stezka rowerowa w Czechach i browary przy niej
      Raciborz
      No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła . Więc...
      2019-08-29, 12:05
    • pebejot
      Rumunia, Bukareszt, Strada Sarafinești 16B, Brews Brothers
      pebejot
      Właściwie trzeba zacząć od tego, że nie wiadomo, do jakiej kategorii ten browar zakwalifikować.
      Brews Brothers powstał w 2018 roku. Zlokalizowany jest w jednorodzinnym domu we wschodniej dzielnicy Bukaresztu niedaleko stadionu narodowego.
      Z głównego dworca kolejowego jest stąd...
      2023-12-20, 22:22
    • Grbuy
      Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
      Grbuy
      Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
      2023-11-30, 20:57
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...