na razie stanęło na 0,42 za sztukę. to nie na moje siły. Czekam dalej.
Postawki - poszukiwani producenci
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Na temat tego morawskiego browarku z okolic Brna tutaj:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...D-pivovar-rojc
Ekstr. 11%
Alk. 4,2%
IBU 29
...-
Channel: Czechy
-
-
Mimo że browar przemysłowy w Popradzie należy już do coraz bardziej odległej przeszłości, to warzenie piwa w tym mieście na szczęście kontynuowane jest dalej, może trochę na mniejszą skalę, ale jednak.
Na podłużnym rynku , do istniejącego od kilku lat Egidiusa, dołączył...-
Channel: Słowacja
-
-
Dostałem od znajomego kolekcjonera z Niemiec zdjęcia butelki z prośbą o próbę identyfikacji. Jak dla mnie to wygląda na butelkę z Grecji. Pierwsze słowo to chyba OLYMPOS, a na dole wygląda na THESSALONIKA. Wygląda na browarnianią, ale może ktoś ma większą wiedzę w tym temacie?
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa
Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Do 25 maja można...2018-05-16, 10:21 -
Witam. Ostatnio z kolegą rozmawialiśmy na temat tanich wysokoprocentowych piw typu karpackie 9% czy vip z biedronki. Kumpel twierdzi, że producenci oszukują na takich tanich piwach z ilością alkoholu... Ja sam nie wiem co o tym myśleć.. Twierdzi,że tanie mocne piwa maja zawyżony procent alkoholu....
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment