Ho ho! to Carlsberg goni ostro piwną rewolucję KP wystawiając na przeciw nowofalowemu pszeniczniakowi książęcemu swojego radlera z colą i limonką. Jest szansa że z tej strony nic kontraktowcom nie grozi,chyba że to oni chytrze skierowali ten peleton na boczne polskie drogi. Niepokoi trochę ten polaris, chociaż chmielenie na zimno pewnie skończy się na złożeniu polarisa w lodówce na lepsze czasy.
Piwne newsy - Polska - 2015
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziDocelowo na rynek ma trafić 8 czeskich piw - na razie nie wiem jakich.
1. PU
2. Kozel 10 ciemny
3. Kozel 11
4. Kozel 12
5. Gambrinus 10
6. Gambrinus 11
7. Gambrinus 12
8. Radegast 12
Zostają jeszcze 3 rodzaje Mastera, oraz raczej mało prawdopodobne: Primus, Klasik, Kozel 10 jasny, Radegast 10.
A może 2 wersje bezalkoholowego Birella?
Trzeba jeszcze pamiętać o planach 12 własnych nowych piw.Last edited by Pendragon; 2015-03-11, 09:28.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kones Wyświetlenie odpowiedziHo ho! to Carlsberg goni ostro piwną rewolucję KP wystawiając na przeciw nowofalowemu pszeniczniakowi książęcemu swojego radlera z colą i limonką.
Comment
-
-
dwa kozele wysypały się do ulotek sieci handlowych
ceny takie jakie były przed wysypem
Okocim Radler Cola z limonką
cytrusowa lemionada z piwem o smaku coli z limonką
Za rok wysypią:
radler o smaku radlera z cytryną, która ma smak limonki z nutą dzikiej pomarańczy moczonej w coli, która smakuje imbirem moczonym w soku z czerwonego grejpfruta.
alk. 0,5%
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo tu wielkiego ruchu nie mają, możemy się pobawić i postrzelać:
1. PU
2. Kozel 10 ciemny
3. Kozel 11
4. Kozel 12
5. Gambrinus 10
6. Gambrinus 11
7. Gambrinus 12
8. Radegast 12
Zostają jeszcze 3 rodzaje Mastera, oraz raczej mało prawdopodobne: Primus, Klasik, Kozel 10 jasny, Radegast 10.
A może 2 wersje bezalkoholowego Birella?
Trzeba jeszcze pamiętać o planach 12 własnych nowych piw.
Comment
-
-
Dziś widziałem Ciemnego Kozła i Jasnego w sklepie. Czarny jest z firmowym kapslem. Jasny z golasem. Cena 4.40.
Ale żeby było coś jeszcze to dodam, że Ursa chyba szykuje jakiś firmowy lokal w Krakowie. To ogłoszenie jakoś ma dość szeroko określone kwalifikacje.
Comment
-
-
ciemny kozel dziś spikany w Tesco wykazał 3,99zł na liczniku
jasny pewnie też coś koło tego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAle żeby było coś jeszcze to dodam, że Ursa chyba szykuje jakiś firmowy lokal w Krakowie. To ogłoszenie jakoś ma dość szeroko określone kwalifikacje.
Lokalizacja: Plac Wolnica, między Podkową a Via Caffee (jest tam obecnie zamknięty lokalik z szybami oklejonymi Ursowym miśkiem).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziAle w tesco spotkałem i nabyłem Carlsberg nox. Zobaczymy co zrobili z tym chmielem. Cena 3,60 czy coś koło tego
Comment
-
-
w Lecrercu oba Kozele po 3,49 zł, dodam że butelka jako bezzwrotna. Kto ma blisko do Czech zwróci mu się kolejne 50 groszy.Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kruger_nr1 Wyświetlenie odpowiedziw Lecrercu oba Kozele po 3,49 zł, dodam że butelka jako bezzwrotna. Kto ma blisko do Czech zwróci mu się kolejne 50 groszy.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kruger_nr1 Wyświetlenie odpowiedziw Lecrercu oba Kozele po 3,49 zł, dodam że butelka jako bezzwrotna. Kto ma blisko do Czech zwróci mu się kolejne 50 groszy.
Comment
-
Comment