kosztuje grosze a pije się z tego dobrze
Początki w świecie dobrego piwa. Od czego zacząć?
Collapse
X
-
Podoba mi się, ale jak z wygodą? Dobrze się to trzyma? Wydaje mi się, że powinno być lepsze od tej koktajlowej
I co z grubością szkła? Nie za cienkie?
Na Pabianicką do Ikei mam kawałek, ale mógłbym podjechaćLast edited by gtq; 2015-02-19, 22:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedzi
Aczkolwiek sam jestem fanem szkła do Duvela.
Comment
-
-
A jako szkło do tzw. mlaskania z powodzeniem sprawdzi się kieliszek do białego wina: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80235839/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWypadałoby jeszcze dołożyć do zestawu jakąś sensowną pszenicę i może koziołka...?
Chociaż nie, dołożenie weizena znacząco komplikuje kwestię szkła... .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziA jako szkło do tzw. mlaskania z powodzeniem sprawdzi się kieliszek do białego wina: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80235839/
Sorry za oftop ale nie mogłem się powstrzymać.
Mam wiele szkieł tego typu, ale nie wpływają one w żaden sposób na "głośność" picia piwa
Comment
-
-
I witamy nowego miłośnika wina albo nalewek bądź koniaków. Facet wywali kasę na jakieś cudaczne szkła do mlaskania czy też niuchania, potem zapłaci koło 20 PLN za 0,33 albo koło 100 PLN za 0,75 l butelczynę napoju co mu gębę wykrzywi, i pomyśli: kurcze ja się tylko piwa chciałem napić, dobrego .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika duvel88 Wyświetlenie odpowiedziMlaszkasz przy piciu piwa? Ciamkanie i inne odgłosy rodem z chlewu też występują?
Sorry za oftop ale nie mogłem się powstrzymać.
Mam wiele szkieł tego typu, ale nie wpływają one w żaden sposób na "głośność" picia piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziAczkolwiek sam jestem fanem szkła do Duvela.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziOdsyłam do słownika języka polskiego i rozwinięcia skrótu "tzw.".
Comment
-
Comment