Pinta już wystartowała, Koronowo ma stronę intenetową, na której nformują na razie o dwóch markach piw, lecz nie sądzę, by już coś uwarzyli.
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Nie napawa to optymizmem.
A jak juz zobaczyłem ten plan nowej elewacji toPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Po otwarciu Tarnobrzega 254 albo nadal 253 bo znów pojawiły się wieści o zaprzestaniu warzenia w Gril de Brasil. Ja mam też coraz więcej podejrzeń podobnego typu co do dawnego lubelskiego Bierhalle, choć po otwarciu pod nową nazwą warzenie na pewno było.Comment
-
No to jak jeszcze nie warzą Browarmia i Bierhalle Wilanów, cofamy się do stanu 251, a może i 250. Swoją drogą, nie pojmuję strategii Bierhalle, po co wkładać kasę w sprzęt i ponosić koszty, skoro potem zamyka się minibrowarek.Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment