To jak Van Pur kupi jeszcze Cieszyn, będzie posiadał największą ilość browarów pośród największych grup. Zastanawiam się tylko, czy potrzebne im zwiększenie mocy, żeby tłuc generalnie tandetę na eksport.
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziTo jak Van Pur kupi jeszcze Cieszyn, będzie posiadał największą ilość browarów pośród największych grup. Zastanawiam się tylko, czy potrzebne im zwiększenie mocy, żeby tłuc generalnie tandetę na eksport.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
Wiekszość w kraju i zagranicą pije kiepskie piwo . Moim zdaniem nie kupi bo to nie ich target a piniądze to oni dobrze umią liczyć .
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMyślę,że kasę to oni na pewno umieją liczyć.
Comment
-
-
Kocham te twoje numerki (które tak na prawdę sa nic nie warte).
Zapewne Tarczyn i Czarnków nadal liczysz.
Ps. Złe wieści płyną (oby to były tylko plotki) z Końskiej Grzywy.
Comment
-
-
Ale w jakim sensie są nic nie warte? Że sytuacja jest płynna i jedne browary padają, a inne powstają? Zawsze tak było. Między innymi po to na tym forum ludzie wymieniają się informacjami, by wiedzieć, jaki jest stan faktyczny.
Czarnkowa od dawna nie liczę, o Tarczynie nie wiedziałem, A Końska Grzywa pada?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedzi
Pod moim nosem, a ja nic nie wiem? Gdzie?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
Szukaja piwowara, ogłoszenie na FB
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziPowstaje browar restauracyjny w Kole.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedzi
Nie mogę znaleźć ich na fbLast edited by anteks; 2020-10-25, 14:31.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment