Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
Wyświetlenie odpowiedzi
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
-
Podobno już od listopada nie warzą żyrardowscy Beer Bros. Byłem w tym miesiącu i zamknięte na głucho. Podobno na skutek obecnej sytuacji na rynku Szkoda jeśli padną na dobre bo o ile sam osobiście zamknałbym spokojnie ze 2-3 browary na Mazowszu to na pewno absolutnie nie dotyczyło by to Piwnych BraciPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi... osobiście zamknałbym spokojnie ze 2-3 browary na Mazowszu to na pewno absolutnie nie dotyczyło by to Piwnych BraciLast edited by e-prezes; 2021-03-14, 05:33.
Comment
-
-
Absolutnie nie
Z Hubertem, właścicielem dogaduję się bez większych problemów. O koncernowej raczej nie pisałeś ale mimo że to własność Wujnekena to niech sobie będzie. Głupio by było gdyby zniknął być może największy polski browar jakby nie było. Nie strzelaj dalej. Nie chcę wymieniać tych browarów ktore miałem na myśli by nie być hejterem. Po prostu obserwuje je na tyle ile mogę i zobaczymy czy czas/sytuacja rynkowa będzie dla nich łaskawy/a bo ja na pewno nie Zasłużyły sobie u mnie na takie podejście.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziKtóre, jak sama nazwa wskazuje, mieści się na ziemi lubawskiej w Prusach Górnych.
Comment
-
-
Wiem, że się narażę, ale to w sumie dobrze. Błonie mogą się zająć swoją produkcją, a mając kanały dystrybucji (a mają) w detalu mogą sami regulować ile piwa wyprodukują i dostarczą. W obecnym czasie płynność finansowa jest kluczowa i może to był jeden z głównych elementów tej ew. decyzji.
-
👍 1
Comment
-
-
I jeszcze kilka rzeczy, tak mi się na raty przypomina: wygląda na to, że w Pstrągowej mają już własne piwo.
Z kolei Małomice, które mają być na sprzedaż, chwalą się właśnie nową warką.
Ciągle też niejasna jest sprawa z Projektem Bunkier, cały czas gadają, że są na własnym, a ktoś tu sugerował, że na pewno nie.
Comment
-
Comment