Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zybex
Wyświetlenie odpowiedzi
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziNie ma już Sulimar Sp. z o.o.. Od lipca jest w Piotrkowie Trybunalskim browar Drink ID Sp. z o.o..Last edited by Pankracy; 2021-08-13, 09:00.
Comment
-
-
Czyli Alternatywa, Antybrowar i Les Amis pogrzebane. Żarów żyje. To i tak dwa browary na minusie. A co tam słychać we Wrzeszczu? Ktoś wie, kiedy otwierają?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziCzyli Alternatywa, Antybrowar i Les Amis pogrzebane. Żarów żyje. To i tak dwa browary na minusie. A co tam słychać we Wrzeszczu? Ktoś wie, kiedy otwierają?
Sprawa dotyczy sprzedaży udziałów w browarze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziI przy okazji: wiadomo już, dzięki forum, że warzą w Warszawie, ale też z warzeniem ruszyły Chojnice i Browar Żuławski.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziJedna sprawa się wyjaśniła. Browar Świdnicki nie warzy.
Browar Świdnica jest natomiast aktywny. Planuje wystawić się ze stoiskiem pod koniec sierpnia na Świdnickim Festiwalu Piwa.
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBrowar Świdnicki nie warzy ponieważ restauracja do tej pory nie powstała Budowa zatrzymała się jakiś czas temu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziŻarów żyje.Last edited by fidoangel; 2021-08-14, 12:42."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBrowar Świdnicki nie warzy ponieważ restauracja do tej pory nie powstała Budowa zatrzymała się jakiś czas temu.
Browar Świdnica jest natomiast aktywny. Planuje wystawić się ze stoiskiem pod koniec sierpnia na Świdnickim Festiwalu Piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petrus Wyświetlenie odpowiedziWelders jeszcze nie ruszył.
I nie ruszy.Przynajmniej w Sierakowicach.Browar ma być w gliwickiej Ostropie i to za ok.2 lata.
mb WOS
-
👍 1
Comment
-
Comment