I co ci podpowiada intuicja?
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziA tymczasem najprawdopodobniej ruszył Browar Wawrzyniec z Żywca. Chwalą się mapą punktów, gdzie można dostać ich piwo, ale nie ma żadnych fotek sprzętu, ani warzenia.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA rzuciło się komuś w oczy, że bardzo przypominają cieszyńskie piwa? Krawatka taka sama, a logo przypominające stare logo Zamkowego.Last edited by Pankracy; 2021-08-20, 17:31.
Comment
-
-
Nowy Browar Reden w Chorzowie od kilku dni chwali się filmikami i zdjęciami z przygotowań do rozpoczęcia produkcji.
Link do galerii zdjęć z wnętrza browaru: https://browarreden.eu/galeria/Last edited by Pankracy; 2021-08-26, 21:59.
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedzi
Na ich profilu ostatni wpis jest z pierwszej połowy 2019 roku. Podejrzewam, że gdyby ponownie uruchomili produkcję, usiłowaliby jakoś rozreklamować ten fakt.Last edited by e-prezes; 2021-08-30, 12:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy było, ale już parę miesięcy temu Beer Bros ogłaszał zamknięcie. na FB nie widać prochów Feniksa.
Comment
-
-
Browar Jagiełło wchodzi w rynek mocnych alko. Firma Gorzelnie Jagiełło miesiąc temu dostały zatwierdzenie typu zbiorników.
Browar w Ostrowcu Świętokrzyskim w tym roku ruszy z produkcją.W Ostrowcu powstaje browar restauracyjny. Będą tam warzyć piwo!
MERSEYSIDE Jakub Strugielski to też browar. Przestałem go śledzić jeszcze przed pandemią.Last edited by e-prezes; 2021-09-03, 10:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMERSEYSIDE Jakub Strugielski to też browar. Przestałem go śledzić jeszcze przed pandemią.
Browar własnej konstrukcji sprzedał do miejsowości Uście.Last edited by Pankracy; 2021-09-07, 17:31.
Comment
-
Comment