A takie pytanie, Browar Pinta i Pinta Barrel Aged traktujecie jako jeden browar czy jako dwa oddzielne browary? Gdzieś widziałem info że są zarejestrowane jako oddzielne firmy, budynki też chyba oddzielne, więc co, należało by je rozdzielić?
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Stare powiedzenie "Browar to nie apteka" zaczyna mieć nowe znaczenie"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Coś się dzieje w temacie katowickiego Spiża:
https://www.olx.pl/d/oferta/odstapie...3-IDRGQZm.html
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
https://www.olx.pl/d/oferta/browar-r...9-IDRkCa0.html kolejny na sprzedaż?Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Przejęli Antybrowar i to o niego chodzi.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Coś się dzieje w temacie katowickiego Spiża:
https://www.olx.pl/d/oferta/odstapie...3-IDRGQZm.html
Szukają nabywcy. Jeżeli nie znajdzie się nikt chętny na warunki sprzedaży przez aktualnego właściciela to zamykają.👍 1Comment
-
We Wrocławskiej Profesji "remont" który chyba skończy się demontażem sprzętu."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Gdański Vrest?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.plpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Raczej Mińsk (ten białoruski). Lokalizacją podaną przez OLX bym się nie przejmował.
Comment