W jakim rozumieniu tego słowa?
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Becik będzie mógł się przeprosić z AleBrowarem
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziBierhalle w Poznaniu własne piwo będzie warzyło dopiero około sezonu letniego...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBecik będzie mógł się przeprosić z AleBrowaremGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPacov ma 2 zatwierdzenia typu, Gałasiewicz 1, Kaspar 2, Svidnik 1, Braumax 1, a to nie wszyscy.Last edited by e-prezes; 2017-02-13, 23:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNo to mamy o jeden browar mniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBędziemy mieli, jeśli nikt ich nie kupi. Przerwy w produkcji zdarzają się.
Comment
-
Comment