Caminus wreszcie gotowy. Na FB zakomunikowano również kto jest piwowarem. To lubię!
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziDe Facto zapowiada warzenie. Wygląda na to, że w ciągu miesiąca będziemy mieli start trzech nowych browarów (do tego Kadyk i Mariacki) przy założeniu, że Lublin już wystartował.
Comment
-
-
Za 192 uznajesz Lublin?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A od kiedy? Z jaką datą pierwsze ich własne?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ok, może być w widełkach
Comment
-
-
Klubopiwiarnia rusza 22 lipca. Ciekawe, czy z własnym piwem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNo to tak na styk, skoro poinformowali o początku warzenia 19 czerwca...
Comment
-
-
W ofercie mają 4 piwka, które przy obecnej technologii da się szybko wyprodukować - zwłaszcza pszenicę i wita.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKlubopiwiarnia rusza 22 lipca. Ciekawe, czy z własnym piwem?
Comment
-
Comment