Jeden to Haust, a drugi... muszę przyjąć często spotykaną tu poetykę "wiem, ale nie powiem", bo się zobowiązałem. Ale wystarczy prześledzić, spośród uruchomionych stosunkowo niedawno browarów, który właściwie już nie warzy...
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
W Jamrozowej nie znaleźli już nikogo do koszenia trawników?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Podobno Bocian nie warzy swoich piw, ale mają tam wejść (lub już weszły) kontrakty.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Myślę, że zarówno lokalizacja jak i inne względy spowodują, że myśl o zamknięciu Bociana można odłożyć między bajki.Last edited by e-prezes; 2018-03-27, 07:57.Comment
-
No i Jastrzębie: https://www.facebook.com/search/top/...%20jastrzębie
Kolejna inicjatywa z udziałowcami. Swoją drogę, ciekawe, co to za browar Sir Beer, w którym uwarzono kontraktowe piwo. Ktoś słyszał o takim?Comment
-
-
To się zaloguj to zobaczysz treść Tak samo jest w wielu kwestiach na b.biz. Stworzenie konta w oparciu o niepełne czy zmyślone dane nie jest jakoś skomplikowane, tym bardziej, że nie ma obowiązku podawania wszystkich danych i umieszczania czegokolwiek czy jakiejś interakcji korzystając z FB.Comment
-
Piwo ma być dostępne na majówkę.Comment
-
Nie ma go na mapie bo nie warzy jeszcze. Postaram się po świętach zrobić jakiś risercz na miejscu bo to będzie najbliższy odległościowo dla mnie browar.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment