Zauważyłem ostatnio, że piwo z Bojanowa pojawiło się u mnie w kilku marketach. Kapslowane jest starym wzorem z Bojanowa, a nie firmowym dla grupy BRJ.
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Coś przegapiłem? Jaki i gdzie nowy browar w Rzeszowie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCoś przegapiłem? Jaki i gdzie nowy browar w Rzeszowie?
Last edited by yaro74; 2018-09-04, 20:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziNazwa na czasie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNa horyzoncie pojawia się nowy browar rzemieślniczy, który wystartuje na dniach. Browar Zaścianki koło Białegostoku. 3 garowa warzelnia firmy Inomero wielkości 15 hl, 3 tanki po 30 hl, z możliwością rozbudowy. Piwowarem jest oczywiście piwowar domowy Krzysztof Owsianiuk, który jest również pomysłodawcą przedsięwzięcia. Trochę zdjęć tutaj.
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziJak tam w Rzeszowie z otwarciem Browaru "(Prawo i) Sprawiedliwość"? W tym roku, jeśli wszystko wypali, nowe otwarcia idą na kolejny rekord.
Kapitał to ukraińska bizneswoman nie z naszego klimatu czy regionu. Piwowar z jakiegoś browaru z kraju, gdzie zakończyli z nim współpracę.
Dlatego taka z żopy nazwa i logo. Przaśne to i wróży słabo.
Obym się mylił
Bez porządnego wystroju, świetnej kuchni ten lokal lokal nie przeżyje do kolejnej jesieni (lokalizacja)
Jak coś się dowiem to dam znać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
Comment