To Fortuna nie ma takich praw?
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziTo Fortuna nie ma takich praw?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziPardon, ale kto właściwie jest dysponentem praw do nazwy, czyli od kogo ta firma kupiła?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Po wiosenno-letnim szaleństwie otwierania nowych browarów tempo nieco spadło. Może to i lepiej, bo przestajemy nadążać. Wszystko wskazuje na to, że w tym roku padnie nowy rekord, do którego brakuje czterech otwarć, a myślę, że może ich być (maksymalnie) sześć, siedem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA, kapuję. KRS nie kłamie Krulasik Mirosław Prezes Zarządu i Krulasik Kamila, ale kilka procent przejął inny udziałowiec, więc mniemam, że to właśnie piwowar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKombornia 1, Dwór Kombornia (sam o tym pisałem, że pewnie nie powstanie)
Comment
-
-
Obiekt w którym miał się mieścić browar (lamus) wygląda bez zmian w stosunku do zdjęcia Becika z 2012 roku. Chyba, że browar postawiono w części konferencyjno-eventowej (budynek z czerwonej cegły), ale tam jest Salon Win Karpackich.
Niemniej we wpisach posługują się słowem "reaktywowana marka". Obstawiam, że to Browar Jana stoi za tym piwem.
Comment
-
-
Jak ma zatwierdzenie to zdąży"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNiemniej we wpisach posługują się słowem "reaktywowana marka". Obstawiam, że to Browar Jana stoi za tym piwem.
Słoma z butów....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziPo wiosenno-letnim szaleństwie otwierania nowych browarów tempo nieco spadło. Może to i lepiej, bo przestajemy nadążać. Wszystko wskazuje na to, że w tym roku padnie nowy rekord, do którego brakuje czterech otwarć, a myślę, że może ich być (maksymalnie) sześć, siedem.
Myślę że z tych czterech dwa mogę podpowiedzeć:
- Kurozwęki
- SzczecinJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Otwarć, czyli dostępności piwa w sprzedaży.
Szczecin? Który?
Kurozwęki owszem, zapewne Stargard, może Białowieża i Tarnobrzeg, choć wokół tego ostatniego też zapadła cisza. Pewnie trwa instalacja reszty sprzętu, odbiory, etc.
Comment
-
Comment