Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl -
Białowieża dopiero montuje sprzęt. To jeszcze co najmniej kilka miesięcy papierologi. Zresztą browarów, gdzie już stoi sprzęt, a daleko im jeszcze do otwarcia jest parę.
Kolejny w Szczecinie planował KS, ale skoro lokalizacja koło zamku to żadna z wcześniejszych miejscówek (Bogusława X czy Monte Cassino). Choć ulica Panieńska mi się kiedyś też obiła o uszy.Comment
-
Białowieża dopiero montuje sprzęt. To jeszcze co najmniej kilka miesięcy papierologi. Zresztą browarów, gdzie już stoi sprzęt, a daleko im jeszcze do otwarcia jest parę.
Kolejny w Szczecinie planował KS, ale skoro lokalizacja koło zamku to żadna z wcześniejszych miejscówek (Bogusława X czy Monte Cassino). Choć ulica Panieńska mi się kiedyś też obiła o uszy.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
-
Comment
-
Kaspar Schulz pochwalił się we wrześniu przyszłą dostawą sprzętu dla browaru restauracyjnego w Świnoujściu o wybiciu 20 hl. Takich dużych restaurantów jeszcze w Polsce nie kojarzę. Szukając ewentualnej lokalizacji takiegoż giganta trafiłem na ten tekst. Mowa tu o The Navy Resort and Spa i planowane uruchomienie w 2021 roku.Comment
-
Kaspar Schulz pochwalił się we wrześniu przyszłą dostawą sprzętu dla browaru restauracyjnego w Świnoujściu o wybiciu 20 hl. Takich dużych restaurantów jeszcze w Polsce nie kojarzę. Szukając ewentualnej lokalizacji takiegoż giganta trafiłem na ten tekst. Mowa tu o The Navy Resort and Spa i planowane uruchomienie w 2021 roku.Comment
-
Jeśli tak blisko otwarcia, to adres jest tajemnicą?Comment
-
Szczecin:
ul. Panieńska 12 - Kamienica pod Zamkiem.
Opis kamienicy: http://www.wonar.pl/inwestycja/kamienica-pod-zamkiemComment
Comment