Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
Wyświetlenie odpowiedzi
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziTe Książenice to rozumiem absolutnie nie stacjonarka Jabeerwockie'go ?
Jak wygląda start jego browaru ? Póki co widzę że zakontraktowali sobie stouta w Browarze Błonie pod własną marką.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWarka zerowa to zwykle warka rozruchowa, nie na sprzedaż.
Comment
-
-
I jeszcze jeden kwiatek. Browar Huzar zapowiada uruchomienie proodukcji, już wkrótce:https://www.facebook.com/BrowarHuzar...zAHC2AHFi81slI
W Koronowie skompletowano sprzęt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziFolga ma akta weryfikacyjne
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Złożyłem wizytę w Bar a Boo, czyli w dawnym Alan Hugs. Piwowara nie było. Zamówiłem jasne (dostępne są cztery piwa; jasne, ciemne, pszenica i ... zapomnniałem). Pils na pewno jest w typie bierhallowym, bardzo dobra warka. Na moje pytanie o instalację, która (podpucha) wygląda na nieczynną, uzyskałem odpowiedź, że piwo warzone jest w pomieszczeniu na niższym poziomie. Poprzednio, kiedy byłem, unosił się rzeczywiście zapach warzonego piwa. Trzeci juz raz zapewniono mnie, że piwo jest własne.
Zatem mamy 241 czynnych browarów?Ostatnia zmiana dokonana przez Prusak; 2019-03-02, 13:37.
Comment
-
Comment