W zeszłym roku były prowadzone przymiarki do budowy minibrowaru we wsi Pątnów pod Wieluniem. Plan zakładał adaptację na ten cel dawnej piekarni. Jak się ma aktualnie sprawa tej inwestycji niestety nie wiem.
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Browar Nadodrze Sp. z o.o.
To firma związana z adaptacją na cele: biurowe, usługowe, mieszkaniowe i gastronomiczne dawnego dworca Wrocław Nadodrze. Minibrowar miałby znajdować się w przyszłości w przyziemiu lub na parterze budynku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziBrowar Solina
Comment
-
-
Dzięki. Mnie nie odpisali. Jakoś tak podejrzewałem, że będą gonić Jabłonowo czy coś podobnego z Sulimaru jako REGIONALNE z Bieszczad (podwójna paranoja)
Ewentualnie ten sam ruch co przy Broszce, incepcja podmiotów gospodarczych
Comment
-
-
Dopiero teraz znalazłem ich stronę. Pozycjonowanie im w google kuleje
Dzięki
Comment
-
-
Dziki Wzwód to nawet nie rzemieślnik a kontraktowiec Warzą w Żyradowie.
Z drugiej strony (pewnie gdzieś na brobizie) dowiedziałem się że planują przejść na swoje. Może szarpneli granty i ruszają z grubej rury i od razu z kampanią reklamowąPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Też mi się tak wydawało, że chcą zaznaczyć swoją obecność, zanim ruszą z produkcją na swoim. Ale na razie nie chcą ujawnić miejsca, gdzie będzie w Lublinie ich stacjonarny browar.
Co do Przemyśla: niczego jeszcze nie "wypuścili na rynek". Planują debiut 12 lutego.
Comment
-
Comment