Czy ktoś wie, o jakich nowych browarach szykujących się w Łódzkim pisze lokalne wydanie GazWyb? Coś rzeczywiście nowego, czy tylko takie tam dziennikarskie trucie?
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Prusak, zwykle jak Pankracy nie wie (nie może powiedzieć) to jest duża szansa, że nie powstanie... ale były i wyjątki . Od niego i tak jest informacja pewna... np wczoraj Krzysztof wrzucił na FB info o S. Sączu. Ja mam też jedną lokalizację zablokowaną medialnie. Sprzęt jedzie z Chin.
Także mimo pandemicznej sraczki to inwestycje idą do przodu. Fakt, że to są decyzje sprzed wybuchu Covida, ale miejmy nadzieję, że inwestycje przemyślane i podołają w tych wcale nie trudnych czasach.Last edited by e-prezes; 2021-05-03, 19:53.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś wie, o jakich nowych browarach szykujących się w Łódzkim pisze lokalne wydanie GazWyb? Coś rzeczywiście nowego, czy tylko takie tam dziennikarskie trucie?
Rozmowa z przedstawicielami browarów: Piwoteka, Wiatr, Kolejowe, Sulimar.Last edited by Pankracy; 2021-05-05, 18:49.
Comment
-
-
No to właśnie dzisiaj Browar Śląski Alternatywa ogłosił, że w tym roku się nie otworzy. Mają zbierać siły na rok przyszły, jeśli politycy znów ich nie wyru....
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziNo to właśnie dzisiaj Browar Śląski Alternatywa ogłosił, że w tym roku się nie otworzy. Mają zbierać siły na rok przyszły, jeśli politycy znów ich nie wyru....Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Browar Racibórz zakupił linię do puszkowania . Podobno miał kupić od tej samej firmy co Pinta . Czas na lepszą jakość ich piw .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziBrowar Wałbrzych reklamuje się, że w czerwcu będzie miał już piwo. To chyba nie fizyczny zakład, a może coś przeoczyłem?
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23 Wyświetlenie odpowiedziA Browar Parczew co to za wytwór? Też już sprzedają swoje piwo
-
👍 1
Comment
-
Comment