Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zasada
Wyświetlenie odpowiedzi
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
Chyba rzeczywiście był w cieniu , bo nie mam jakoś daleko do łopolskiego i nic o nich nie słyszałem , zero w sklepach . Mimo wszystko szkoda ...Last edited by Pankracy; 2022-09-12, 11:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziW browarze Starkraft w Katowicach zacznają ustawiać sprzęt.
Ciekawa miejscówka. Browar znajduje się w południowej części śródmieścia Katowic, w lokalu na parterze kamienicy mieszkalnej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
Na OLX jest też warzelnia Psychobrew. Taką mieli w Kałuszynie i w Piwnym Podziemiu oraz jeśli mnie pamięć nie myli w Dwie Wieże. Obstawiam, że to ta pierwsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedzi296 browarów ogółem.
Mają dwa piwa w sprzedaży: Fest (marcowe) i Trojniak (belgian tripel). Do kupienia w dwóch restauracjach w Sanoku i hotelu w Łukowem.
Film promocyjny z placu budowy (2020):
Last edited by Pankracy; 2022-09-12, 20:40.
Comment
-
-
Ktoś, coś wie o tym przybytku?
Browar czy nie browar?
Piwny Zakątek
Słone 23,
57-350 Kudowa-Zdrój
Strony internetowe dot. tej inwestycji:
Last edited by Pankracy; 2022-09-12, 22:08.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedzitrafieniu do sklepów butelek z browaru Za Miastem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziKarpacki Dom Kraftowy, czyli Bieszczadnik z Sanoka też uwzględniłeś
Mają dwa piwa w sprzedaży: Fest (marcowe) i Trojniak (belgian tripel). Do kupienia w dwóch restauracjach w Sanoku i hotelu w Łukowem.
Film promocyjny z placu budowy (2020):
https://youtu.be/FOChYcCPOeo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziAlbo już trafiły albo na etykietach kłamią, jeśli chodzi o miejsce produkcji.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziSkąd pewność, że te piwa uwarzyli u siebie?
Na ten moment są dwa wspomniane wyżej piwa, które butelkują w niewielkich ilościach. Leżakuje porter. Pojawi się w sprzedaży za kilka miesięcy.
-
👍 1
Comment
-
Comment