Degustacja piwa domowgo?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaciejJulianBeer Wyświetlenie odpowiedzi
    Już to wczoraj uczyniłem, na razie brak odzewu ale nie tracę nadziej. Miłego wieczoru
    Akurat słabo chodliwe butelki wrzuciłeś - no, chyba, że odmoczyłeś, a raczej zdarłeś czymś etykiety
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Areh
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2014.12
      • 120

Etykiety z tych piw da się bez problemu odkleić bez użycia siły i dość szybko. Pi ok. 2 minutach nie ma etykiety i nawet śladu po kleju.

Comment

• fuliano
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2010.07
        • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaciejJulianBeer Wyświetlenie odpowiedzi
        Udało mi się uczestniczyć w Szynkarni na ważeniu z dość obfitym poczęstunkom piwnym ale trochę głupio okupować takie spotkania w nadziei na darmową prezentacje "wyrobów" jeśli się nie przynosi własnych.
        A wagę choć legalizowaną mieli?

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Udało mi się uczestniczyć w Szynkarni na ważeniu z dość obfitym poczęstunkom piwnym ale trochę głupio okupować takie spotkania w nadziei na darmową prezentacje "wyrobów" jeśli się nie przynosi własnych.
          Te spotkania są dla osób chcących rozpocząć warzenie piwa w domu, zatem lepiej się nie chwalić, że przyszło się tylko na degustację
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
          X