gobong skoro nie interesują Cię piwne blogi to w sumie po co ten temat stworzyłeś?
Wybrano najlepsze blogi 2014
Collapse
X
-
ZŁOMNIK NIE WYGRAŁ!!! Ten konkurs to farsa i manipulacja francuskich firm motoryzacyjnych i opla!
Fajnie że wegan nerd pierwsze w kategorii.
A blogi piwne zbyt niszowe.Ostatnia zmiana dokonana przez tristan_tzara; 2015-03-04, 20:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gobong Wyświetlenie odpowiedziTo nie sms-y decydowały.No nie tylko.
Niestety, ale prawda jest taka, że prestiż tego konkursu znacząco przewyższa jego jakość.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ja tam nie wiem jaki blog wybrano, ale dla mnie najlepszy jest The Beervault.
ElDesmadre oczywiście nie znam, więc niech nikt nie posądza mnie o jakąś stronniczość .
Gościu pisze z klasą, jego recenzje są na wysokim poziomie, fachowe, widać, że zna się na piwie. Szczególnie trzeba zwrócić uwagę na jego słownictwo i styl. Facet powinien pomyśleć poważnie o pisaniu książek. Oceny piwa są obiektywne. Strona blogu wizualnie też jest świetna.
Moim zdaniem nikt tak świetnie nie pisze o piwie jak ElDesmadre.
Oczywiście doceniam też Browarnika Tomka i Kopyra.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziNo, nie tylko. Po upokarzającym kilkutygodniowym żebraniu, najlepiej żebrzący blogerzy zostali poddani ocenie blogowym fachowcom, takim jak m.in. Dorota Gardias, Maja Sablewska, Michał Piróg, czy Margaret.
Niestety, ale prawda jest taka, że prestiż tego konkursu znacząco przewyższa jego jakość.
Ciężko mi stwierdzić do której kategorii trafili piwni blogerzy i czy w ogóle byli brani pod uwagę. Może któryś z kolegów prowadzących bloga piwnego wie?Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedziCiężko mi stwierdzić do której kategorii trafili piwni blogerzy i czy w ogóle byli brani pod uwagę. Może któryś z kolegów prowadzących bloga piwnego wie?
Pod uwagę byli brani Ci, którzy się zgłosili do konkursu i wysępili odpowiednio dużo SMSów. Nie mam informacji, czy któryś z piwnych się zgłosił, ale chyba żaden, bo nie widziałem w piwnej blogosferze próśb o SMSy. Niestety w innych branżach blogosfery takie praktyki były nagminne.Ostatnia zmiana dokonana przez wrednyhawran; 2015-03-04, 23:27.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
No to trzeba lobbować o nową kategorię "blogi piwne" albo szerzej "blogi o alkoholu" - to by się przyjęło bo w naszym kraju podobno są tacy co piją. Albo zrobić własny konkurs.
Myślę że w obecnej formule to najbliżej do kulinarnych a tam konkurencja ogromna. Niby blogi piwne można i uznać za niszowe ale to nie znaczy że nie można tej niszy rozepchać i wypromować.Ostatnia zmiana dokonana przez Jimmy_jb; 2015-03-04, 23:33.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziNajpewniej trafili by pod pasje i twórczość, czyli do Piróga. Rzeczywiście, fachowo.
Pod uwagę byli brani Ci, którzy się zgłosili do konkursu i wysępili odpowiednio dużo SMSów. Nie mam informacji, czy któryś z piwnych się zgłosił, ale chyba żaden, bo nie widziałem w piwnej blogosferze próśb o SMSy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedzi16 głosów. No jest to jakiś początek.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziI tu jasno widać, że blogi to biznes. Są nośnikiem reklam, więc łakomym kąskiem dla reklamodawców.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
Comment