Warszawa Hynka - dopiero dziś wystawiono Piraata i Draaka. Rano sporo było jednego i drugiego - przynajmniej po kilka kartonów
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziI tu jest cały problem - w dużych miastach braki w asortymencie, w mniejszych sobie postoi na sklepie i najwyżej sie odeśle do magazynu...
Najbardziej zal mi Piraata - mam nadzieję, że jest niesmaczny, bo dla mnie nie starczyło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lasica_lwd Wyświetlenie odpowiedziWarszawa Hynka - dopiero dziś wystawiono Piraata i Draaka. Rano sporo było jednego i drugiego - przynajmniej po kilka kartonów
O 10 tej jeszcze było po parę kartonów - najmniej smoka - tak do wysokości pół uda najwięcej Piraata - tak do wysokości piersi, a Leute tak pomiędzy tymi dwoma.
Na resztę nie patrzyłem, bo juz wcześniej nabyłem, ale też coś tam stało.
Uwaga na mylący napis przed wejściem "Płatność tylko gotówką" - karta hulała ekspresowo, więc albo mieli awarię i po jej usunięciu nie zdjęli kartki, albo ktoś sobie szutki płachije zrobiłbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziMmmm teraz mi będzie lepiej smakował, jeśli chcesz to wyślę foteczkę jak otwierambigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
W Bochni też wszystkiego pod dostatkiem, chyba zestawów Petrusa najmniej stoi, ale nie wiem ile było na początku. Ja kupiłem wszystkiego po sztuce na spróbunek + zestawDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
Comment