Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
-
Albo zaopatrzyli się juz wcześniej w kilka craftów w sklepie specjalistycznym wydając cały miesięczny budżet piwny.Comment
-
Może warto nazwać rzeczy po imieniu-szlachta z gracją idzie do Lidl'a po dobre piwo, zaś hipsterska tłuszcza, motłoch musi się popisać, że piła piwo ze sklepu specjalistycznego i dała za nie ciężkie grosze, choć ch wie co to za piwo i czy rzeczywiście tyle warta.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Tylko, że ja brodę nosiłem jeszcze w 1999, a wówczas hipsterzy i kraftowcy to w majtki robili, albo deprymowali inne dzieci z przedszkola.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
-
Niestety, Święty Mikołaj wygrywa w cuglach. Można by rzec ze jest pionierem polskiego piwnego craftu. Chociaż jak o tym pomyśleć to dawne babilońskie rzeźby także przedstawiają brodatych zwolenników piwa rzemieślniczego. Ten trop wydaje się nawet bardziej realnym biorąc pod uwagę fakt pierwszych zapisów o pochodzeniu piwa.Comment
-
Comment
-
Na Hynka w Warszawie jest wszystko prócz Draaka, ten wyparował. Reszty dużo i już dużo zostanie, bo to Lidl z bardzo dużym przemiałem. W dobrym punkcie jest i łatwo dojechać więc te wszystkie mega promocje powodują atak na market i znikają w kilkanaście minut, więc jak tu się nie sprzedaje to w reszcie pewnie też nie.Last edited by lasica_lwd; 2015-03-26, 22:25.Comment
Comment