Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Ha, bo Lidl inteligentnie was trolluje, abyście wpadli na zakupy dwukrotnieLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Comment
-
Faktycznie już dostępne ale niestety w małych ilosciach i nie wszystkie z reklamy. Już schodziły jak świeże bułeczki :-(Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
U mnie był już komplet i w takowy się zaopatrzyłem. (Poza Gauloise, które niedawno piłem) Akurat tak się złożyło, że musiałem pilnie jechać kupić mleko na wyraźne polecenie małżonki
Niestety Petrusy, jak dotąd 2 - Oud Bruin i Speciale nie wyrwały mnie z kapci. Corsendonk ok, ale jakiś taki jednowymiarowy, nie szukając daleko GC Dubbel Czesława oferuje wg mnie większą paletę aromatów i smaków.
Niemniej bardzom rad, szkoda, że jutro poniedziałek i będę musiał za chwilę przyhamować. Gulden Draak powie mi pewnie dobranoc i zgasi światło.Last edited by need; 2015-03-22, 20:03.Comment
-
Czyli tak jak sugerowałem, że zaczną gazetkę już w niedzielę:]
ja może jak znajdę czas to dopiero jutro udam się na zakupy i oby były wszystkieLast edited by dlugas; 2015-03-22, 21:24.Comment
Comment