Wypity Gulden Draak - świetne piwo. Męczę Corsendonka Blond, za słodkie dla mnie.
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chavoc Wyświetlenie odpowiedzinapisz jeszcze czy warto sie zabijać...
Comment
-
-
W Poznaniu na Szymanowskiego wczoraj było już wszystko prócz Leute, Draaków i Piraatów. Dzisiaj był już komplet, tak to wyglądało:
Draaków i Piraatów było po 6-7 takich czteropaków, chwilę po otwarciu sklepu połowa była już wytrzepana. Też przyłożyłem do tego rękę
Comment
-
-
Byłem przed chwilą w Lidlu u mnie w Wągrowcu. Wszystko dostępne oprócz Draaków i Piraatów, które mnie oczywiście najbardziej interesowały. Pytałem dwóch pań co jest, to tylko zrobiły wielkie oczy mówiąc, że wszystko, co dostali, zostało wystawione.
Comment
-
-
Wczoraj dowieźli prawdopodobnie tylko do niektórych sklepów, tych dłużej czynnych w niedzielę (dostawa była po 18), przynajmniej tak było w Lidlu w al. Krakowskiej/Hynka. Na sklepie pojawiły się dopiero dzisiaj rano i nawet nie zostały wystawione z resztą oferty, leżały sobie na palecie przy wyjściu z magazynu. Dostali tam jedynie po 2 kartony Gulden Draaka i Piraata i 1 karton Leute Bokbiera (karton - 24 szt.). Po mojej wizycie (ok. 9:00) został karton Gulden Draaka, 1,5 kartonu Piraata i jakieś 16 czy 18 szt. Leute Bokbiera.
W pozostałych warszawskich Lidlach dostawa ma być dzisiaj, w godzinach późnopopołudniowych piwo powinno być w sklepach (taką informację uzyskałem w Lidlu na Jagiełły (Ursus).
Comment
-
-
W Poznaniu na Bułgarskiej dostałem dwie ostatnie butelki Draaków, Piraatów niestety już nie było. Reszta dostępna. Pani przy kasie powiedziała że piwa powinny być jeszcze dołożone ale kiedy, ile i jakie tego nie wie. Korzystając z wolnego dnia zrobię sobie jeszcze spacerek po lidlach.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
w Poznaniu na Szymanowskiego chwile po 9tej po gulden draakach zostało wspomnienie, leute ogrom, corsendonk tak samo, petrusów też mnóstwo.
W lidlu na Obornickiej udało mi się kupic 4 sztuki GD, i jeszcze 2 sztuki zostały. Także smoków dotarło bardzo niewiele
Comment
-
Comment