Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
Wyświetlenie odpowiedzi
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedzi... Przy okazji taka myśl mnie naszła że ta cała piwna rewolucja to raczej domena dużych miast ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTo już jest od dawna oczywiste. Nawet najmniejsze przedsięwzięcia wożą sie po całej Polsce, do kilkunastu tych samych sklepów i knajp w dużych miastach.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziPrzy okazji taka myśl mnie naszła że ta cała piwna rewolucja to raczej domena dużych miast.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziZ doniesień moich ludzi wynika, że w Rzeszowie skończył się GD i Piraat, natomiast jest jeszcze Corsendonk i Petrus. Aczkolwiek jest to doniesienie z Lidl'a na Hetmańskiej, a jest jeszcze na Podkarpackiej i Krakowskiej
Albo coś wynieśli z magazynu, dowieźli lub przenieśli z innego sklepu
Nieważne, ważne że mam :]
GD niestety nadal brakLast edited by dlugas; 2015-03-25, 12:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziTo jedno, a druga sprawa, to to że ludzie z małych miast w ogóle nie są zainteresowani, a studenci stąd będąc w Poznaniu pójdą sobie do modnego craft pubu natomiast wracając to swojej małej miejscowości wolą kupić w knajpie butelkę żubra i pasuje, tu lansować się nie trzeba. Żeby była rewolucja, powinna się zmienić kultura picia piwa, a narazie to jest w większości zwykły lans. No ale trochę od tematu odbiegłem.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziŚwiat się kończy, jacer odpowiedział dwoma zdaniami i w dodatku jednym złożonym
A poza tym zgadzam się z jego tezą bardziej niż z metalsrema.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Ja swoją tezę oparłem tylko na podstawie swojego rodzinnego miasta. Gdzie w knajpie w której było można kupić np. Pinte czy inne ciekawe piwa taniej niż w Poznaniu ludzie kupowali Lecha czy Tyskie. No i pełne palety w Lidlu też świadczą o małym zainteresowaniu piwem. Zresztą ja też bym wolał na miejscu kupić coś taniej, ale nie ma wyboru, a nie ma wyboru bo ludzie to nie interesuje i nie ma zbytu i tak koło się zamyka. No ale może w innych małych miastach jest inaczej.Last edited by metalsrem; 2015-03-25, 13:20.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPolemizowałbym. Zauważam wręcz odwrotnie, gdy jadą do domu na weekend wolą wypić na miejscu, bo jest taniej niż w dużym mieście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziCzy ja wiem? W Świdnicy są takie same ceny, jak we Wrocławiu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziMoże za mało zarabiamy ? a wszystkie ceny takie unijne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzisorry, ale za Świdnicę nie odpowiadam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzikoleżanka właśnie mi kupiła na Hetmańskiej Piraata oraz Leute
Albo coś wynieśli z magazynu, dowieźli lub przenieśli z innego sklepu
Nieważne, ważne że mam :]
GD niestety nadal brak
Comment
-
-
hehe :]
i znowu będą, że janusze z moherem na głowie z województwa klasy D to i tamto
:]
Dla jasności, ja nie sikam, bo kupiłem po jednej sztuce w celach poznawczych
Ipe sripe w kilku wersjach już piłem, a takich belgów (wstyd przyznać) jeszcze nie
Pozdrawiam, łysy janusz bez moheru na głowie, bo lotnisko z czoła sięga już prawie karku
Comment
-
Comment