Pozdrawiam Podkarpacie, mentalnie jestem od was. Ostatecznie zakupiłem dwa kompletne zestawy (dla siebie i syna) belgijskich nudziarzy za łączną kwotę przekraczającą 100 PLN. Udało mi się przy tym nie posikać po nogach. Z utęsknieniem czekam na BGM2, abym mógł olać ciepło premierowe piwa i omijać je szerokim łukiem.
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzihehe :]
i znowu będą, że janusze z moherem na głowie z województwa klasy D to i tamto
:]
Dla jasności, ja nie sikam, bo kupiłem po jednej sztuce w celach poznawczych
Ipe sripe w kilku wersjach już piłem, a takich belgów (wstyd przyznać) jeszcze nie
Pozdrawiam, łysy janusz bez moheru na głowie, bo lotnisko z czoła sięga już prawie karkubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ze wszystkich kupionych Petrusów tylko Oud Bruin i wiśniowy mi smakowały, reszta taka sobie. Smok również niespecjalnie za to Piraat już bardzo. Corsedonki czekaja w lodówce. Więc w sumie średnio udana, aczkolwiek ciekawa przygoda piwnaDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziZe wszystkich kupionych Petrusów tylko Oud Bruin i wiśniowy mi smakowały, reszta taka sobie. Smok również niespecjalnie za to Piraat już bardzo. Corsedonki czekaja w lodówce. Więc w sumie średnio udana, aczkolwiek ciekawa przygoda piwna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziU janusza nie jest ważny moher na głowie, tylko wąsy na przedzie...
Podkarpacie pozdrawia KrzysiaMały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziO, widzę nowy ruch - je suis Janusz z Podkarpacia
A w temacie to przykro mi, że nie kupiłem całego zestawu lidlowskiego przez co mogę zostać zakwalifikowany do tych co stoją po tronie ZOMO...
Ja, oczywiście, zakupiłem te paskudne belgi, niestety, kałuże nie pozwoliły mi na dotarcie do wszystkich butelek, więc czeka mnie jeszcze jedna wyprawa do Lidla. W kaloszach. Zdegustowane wyłącznie corsencośtam. Niestety, smaczne, nie mogę się wpisać w ogólną tendencję antybelgijskiego proporterowego hejtu. Zastanawiam się czy belgijski koźlak to nie jest już mega przegięcie! Jak wyschnę, zakupię. To mówiłem ja, Jarząbek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziU janusza nie jest ważny moher na głowie, tylko wąsy na przedzie...
jest januszem
ma wąsy
jest z zacofanego Podkarpacia
jest moherem
i kupuje piwa z Lidla :]
Polityki nie tykamy, to nas nie przechmielą :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNie zna się na krafcie, chodzi w walonkach, do multitapów przynosi własną cebulę. Jest aktywnym hejterem na bbizie, ma braki w uzębienie i nie wie, że Amarok to żadne halo.
I na koniec to najgorsze - nie ogląda vlogu Kopyra.
Comment
-
-
Dobra, kończmy z tymi nie lidlowo-belgijskimi wątkami
4/5 oferty zakupione, ale nie ma czasu wypić w spokoju nawet jednego bączusia :/
Comment
-
Comment