Na Braniborskiej we Wrocławiu nie ma już Piraata, Draaka i Bokbiera, a ciemnego Corsendonka zostały resztki. Pozostałych jeszcze trochę było. Wszystko już przeniesione z przodu do środkowego rzędu.
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziA mnie tam dziwi, że takie słabe opinie na temat Gauloise padają na forum [...]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZ tego co widzę w temacie o tym piwie oceny z degustacji są dobre.
Nie odwiedzam marketów zbyt często więc pytanie - po jakim czasie w Lidlu zaczynają wyprzedawać piwa poniżej ceny z gazetki? Nie mam tu na myśli tych azjatyckich których generalnie było mało i dłuuuugo zalegały ale np. piwa niemieckie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziale też nikomu jaj nie urywało z wrażenia
Nie odwiedzam marketów zbyt często więc pytanie - po jakim czasie w Lidlu zaczynają wyprzedawać piwa poniżej ceny z gazetki? Nie mam tu na myśli tych azjatyckich których generalnie było mało i dłuuuugo zalegały ale np. piwa niemieckie?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
We Wrocławiu na Hubskiej dowieźli Gulden Draaka (we wtorek nie było). Ogólnie jest wszystko poza Piraatem, choć zestawy Petrusa tylko 2. Myślę, że do innych sklepów też będą dowozić, więc jak ktoś się nie załapał to warto sprawdzać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziW Carrefourze w Gdańsku widziałem dzisiaj Gulden Draaka za 12 zł, niezła przebitka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziale też nikomu jaj nie urywało z wrażenia
Nie odwiedzam marketów zbyt często więc pytanie - po jakim czasie w Lidlu zaczynają wyprzedawać piwa poniżej ceny z gazetki? Nie mam tu na myśli tych azjatyckich których generalnie było mało i dłuuuugo zalegały ale np. piwa niemieckie?
To chyba zależy od kierownika samego marketu. Niektórzy pisali, że kupowali niemieckie przecenione, a w LIDLu w którym się zaopatruję, na Hynka w Warszawie piwo nie zostało przecenione. Po prostu zniknęło któregoś dnia. Podobnie było z czeskimi piwami. Angliki zeszły wszystkie w kilka dni, więc tu nie było co przeceniać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNo i to jest dobra cena za trzecioligowego belgaMały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziSorki, ale ten fragment mnie rozbawił
U mnie stoją na półce meblowej w mojej kolekcji belgijskich szklanek, ale nawet w ciężkiej gorączce nie pomyślałbym żeby z tego pić.
Wracając do tematu: warto kupić belgijskie piwa w Lidlu, pomimo że nawet Corsendonk Pater to już zupełnie inne piwo niż kiedyś.
Ceny piw są rewelacyjne.
Comment
-
Comment