Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziKolega Eldesmadre intelektualnie nas troszkę oszukuje bo tekst powinien zaczynać a nie kończyć zdaniem: To już lepiej poczekać na następny rzut Paulanera Dunkelweizen i zainwestować w dwa kartony
nie ma po co czekać :]
Jednemu te belgi nie smakują, dla innych są nudne, a jeszcze inni sikają po płytkach już od działu z pieczywem.
Inni (tak jak ja), kupili, by wyrobić sobie opinię na przyszłość (i tą lidlową i tą w sklepach specjalistycznych)
Comment
-
-
Każdy wydaje swoje pieniądze na co chce.
A ocena danej osoby nie jest wyrocznią a jedynie subiektywnym zdaniem na temat danego piwa.
Są zapewne piwa, które jemu smakują, a Ty je byś wylał w kanał
Są piwa, które smakują 95% beergeekom itp. itd.
Każdy pije to co mu smakuje i to że ktoś gdzieś coś napisał czy powiedział, przecież niczego nie zmienia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ramidus Wyświetlenie odpowiedziswoja droga na RB wyglada, ze albo Lidl ma jakas gorsza partie tych piw albo polacy sa jedna z surowiej oceniajacych piwa nacjiLast edited by chemmobile; 2015-03-30, 17:18.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oczko21 Wyświetlenie odpowiedziJak wyłączyć powiadamianie email o nowych odpowiedziach w wątkach ?
Comment
-
-
Ale b.biz to nie jedna osoba
ARTomat to średnia z kilku, kilkudziesięciu czy kilkuset wypowiedzi
Po za tym, tak jak na blogach/vlogach
Po jakimś czasie zna się już poszczególne gusta i guściki. Można sobie mniej więcej wyrobić zdanie. Jeśli kilkanaście piw danemu blogerowi/vlogerowi czy konkretnemu userowi na b.bizie smakuje i pokrywają się one z naszymi odczuciami to można przypuszczać, że następne, które jemu/jej smakują i nam zasmakują.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziPytanie ilu z nich rzeczywiście wyraża swoją własną opinię popartą bogatym doświadczeniem, a ilu po prostu kopiuje oceny swoich blogerów lub podświadomie sugeruje się wcześniej przeczytanymi recenzjamiBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chavoc Wyświetlenie odpowiedziGdyby Kopyr polecał schodziły by lepiej. Ludzie generalnie nie mają własnego zdania.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Nie mam za dużo wspólnego z blogerami, ale mnie piwa z lidla też zawiodły. Dodam że oprócz jarania się DOBRYMI kraftami, uwielbiam też piwa belgijskie. Wszystkie petrusy oprócz oud bruin to bieda jakich mało. W większości wylewane po kilku lykach. Piraat mega nieulozony, denerwujacy i gryzacy alkohol. Został jeszcze gulden draak który mam nadzieję uratuje sprawę.
Comment
-
Comment