Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Holy-Grail
Wyświetlenie odpowiedzi
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedziFajny test, wszystkie daty przydatności które da się odczytać ze zdjęć dzieli około rok. Teraz wiem, że ten śmierdzący chemią gulden, który dzisiaj smakuje na 0/10 już za rok będzie ambrozją na 10/10. No to czekam
Comment
-
-
W moim jeszcze zostało ze parę czteropaków Corsendonków 8 i Petrusy Blond.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majkelr Wyświetlenie odpowiedzi"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jaką wyrocznią?
Pisze chłopak swoje prywatne zdanie i można się z nim zgodzić lub nie
A Wy od razu się najeżacie.
Comment
-
-
Po spróbowaniu wszystkiego co udało mi się kupić Corsendonki 8 skierowałem do konsumpcji, GD i Piraat do leżakowni. To są całkiem dobre piwa, tylko bardzo, bardzo młode, mają może po 2-3 miesiące. Jak sądzę będą już dobre na koniec zimy/przyszłą wiosnę.
Comment
-
-
Dlatego właśnie należało zrobić zapasy tych, które są najsmaczniejsze i poczekać-od nadmiaru czasu jeszcze nikt nie zbiedniał.
Odnośnie bloger'ów. To jest ich prywatne, osobiste zdanie-nikt nie jest zmuszony się z nim zgadzać, zresztą że jemu akurat tak smakowały te piwa nie oznacza, że te piwa są złe. Każdy ma własny smak i własne upodobania.Last edited by Petitpierre; 2015-04-24, 09:36.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziOd kiedy to jakiś pojedynczy bloger którego nikt nie zna (poza 10 innymi blogerami) jest jakąś wyrocznią?Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziPoza tym - ten bloger z piw belgijskich opisuje głównie różne odmiany Leffe i jakieś piwa smakowe (Lindemansy i tym podobne), więc raczej wyrocznią w sprawie piw belgijskich żadną nie jest.
Comment
-
Comment